• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminden sonra adet gecikmesi yaşayan

ReyhanDemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
158
71
48
25
Slm kızlar rahim flmnden sonra geç adet olan varmı yada hamile kalan varmı bn iki defa cektirdim ve Son yaptığımda daha adet olmadım kaç defa evde test yaptım çıkmadı sizce bu ne olabilir

22 gün gecikmeyle adet olmuştum ben doktor küçük kistler oluşmuş dedi ama bence asıl sebebi anestezide verilen ilaçlar

22 gün gecikmeyle adet olmuştum ben doktor küçük kistler oluşmuş dedi ama bence asıl sebebi anestezide verilen ilaçlar
Hmm öylemi bnde ilkinde yaptığımda hiç bi sorun yoktu normal adet oldum ama ikincisinde olmadım daha kan verdim çıkmaz diye çok korkuyorum

Hmm öylemi bnde ilkinde yaptığımda hiç bi sorun yoktu normal adet oldum ama ikincisinde olmadım daha kan verdim çıkmaz diye çok korkuyorum
Ben çok kan verdim Bi sürü belirti de yaşadım ama hamile değildim malesef. İnş snein hamileliktendir gecikme cnm

Ben çok kan verdim Bi sürü belirti de yaşadım ama hamile değildim malesef. İnş snein hamileliktendir gecikme cnm
ben 3martta yumurtladim buugnebekliuordum erken yumurtlama oldu adet bugunhala gelmedi
Ama 28günde olacaksam 20sinde olmam lazim bilemedim

Back