rahim filminden sonra adet gecikmesi yasayan oldumu

oezlemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
305
33
merhaba kizlar ben rahim filmi cektirdim gecen ay adetin 8. gunu adetimi 14 subatta olmustum normalde 18 martta olmam gerekiyordu fakat olmadim hala idrar testi yaptim 22 martta negatif di acaba rahim filmiyle alakasi varmi bu konuda bilgisi olan daha once rahim filmi cektirenler bana yardimci olursaniz sevinirim

merhaba kizlar ben rahim filmi cektirdim gecen ay adetin 8. gunu adetimi 14 subatta olmustum normalde 18 martta olmam gerekiyordu fakat olmadim hala idrar testi yaptim 22 martta negatif di acaba rahim filmiyle alakasi varmi bu konuda bilgisi olan daha once rahim filmi cektirenler bana yardimci olursaniz sevinirim

canım bende film çektirdim daha önce ama bi gecikme yaşamadım.
yani akla gelen bi çok ihtimal var belki geç yumurtladın
belki enfeksiyon oldu
yani en güzeli doktora gitmen daha önce hep düzenliyse bi sorun çıkmasın.
hem kafan rahat olur.

canım bende film çektirdim daha önce ama bi gecikme yaşamadım.
yani akla gelen bi çok ihtimal var belki geç yumurtladın
belki enfeksiyon oldu
yani en güzeli doktora gitmen daha önce hep düzenliyse bi sorun çıkmasın.
hem kafan rahat olur.

daha onceden duzensizdi ama gecen yil subat ayindan bu yana sadece kasim ayinda 10 gun gecikmem olmustu bilmiyorum yaa adet olcak gibide bi his yok normalde adetten 2 gun once cok sinirli olurum ama suan çok sakinim

keske hamile olabilsem

bir çocugun bana ANNE demesini duymadan tukenip gidecek omrum:KK43::KK43:

Canım ben yaşadım. 4 gün gecikti. Hamileyim diye o kadar umutlanmıştım ki sonra adetim başlayınca gözyaşlarımı tutamadım. Sen benim gibi yapma.

Canım ben yaşadım. 4 gün gecikti. Hamileyim diye o kadar umutlanmıştım ki sonra adetim başlayınca gözyaşlarımı tutamadım. Sen benim gibi yapma.

bende adetin 4. gecikme gununde test yaptim negatifti cok uzuldum saatlerce agladim hiç bir adet belirtimde yok bugun 1 hafta oldu yaa acaba testi tekrarlasmmi dunde iliskiden sonra biraz kan geldi tamam dedim oldum ama bu saat oldu hala en ufak bi leke dahi gelmedi kafam cok karisti

bende adetin 4. gecikme gununde test yaptim negatifti cok uzuldum saatlerce agladim hiç bir adet belirtimde yok bugun 1 hafta oldu yaa acaba testi tekrarlasmmi dunde iliskiden sonra biraz kan geldi tamam dedim oldum ama bu saat oldu hala en ufak bi leke dahi gelmedi kafam cok karisti

canım benım kan testı yaptırmanı onerırım.. gec yumurtlama ve gec dollenme varsa bu yuzdende oloabilir.. bende hsg sonrası gecıkme olmadan adet olmustum.. sonraki ay hamıle kaldımm.. cok sukur şimdilik bir problem yok saglıklı bır sekılde ilerliyoruz.. darısı basınıza olsun insallah..

sanırım sen 34-35 gunde bir adet oluyorsun.. dun aksamki o hafif kan bir ihtimal yerlesme kanaması olabilir(son adetten sonra 40-45 gun gecmıs neredeyse olsa normaldır) değilsede adetin baslar.. insallah hamilesindir canım..

cnm bende ocak ayında rahim filmi çekildim gecikme olmadı hiç.bence de bir kan tahlili yaptırsan iyi olur idrar testlerinde bazen gebelik olsada çıkmayabiliyo.inşallah hayırlara vesile olur

Canım ben o dört gün içinte kan testi yaptırmamıştım. Sonra adetin ikinci günü kanamam çok fazla oldu. Büyük bir parça (avucumu dolduracak kadar) pıhtı geldi. Apar topar acile gittik. Hiçbirşey anlamadılar. Ertesi gün doktora gittim. Doktor ÇOK KIZDI: "Eğer test yaptırmış olsaydın adetten önce, düşük yapıp yapmadığını bilirdik" dedi. Düşük olmuş olabilir diye.
Bence sen beklemeden kan testi yaptır :)

kizlar hepinize tesekkur ederim cevaplariniz için bugun sabah oldum adet :KK14:

umudum birdahaki aya

Mrb canım bende bi ay önce rahim flmi cektirdim ama bn iki defa cektirdim öyle gerekiyordu en Son Şubat 13 te cektirdim normalde bn 23 24 en gec 25 günümde adet oluyorum bu ay bi ay 4 gunum oldu daha adet olmdim üç defa test yaptım çıkmadı acaba rahim filminden kaynaklanıyor olabilir mi yada hamilelik mi kafam çok karışık kan tahlili vermekten se çok korkuyorum ya çıkmazsa diye 😯

X