Rahim filminden hemen sonra banyo yaptım. Bir şey olur mu?

unutkangelin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
300
236
23
Arkadaşlar merhaba.
Ben bu sabah rahim filmi çektirdim.
Sonrasında dikkat etmem gerek bir şey var kıs diye sormama rağmen hiçbir şey söylemediler.
Öncesinde antibiyotik kullandırdılar iki gün. Ona devam edip etmeyeceğim de söylenmedi.
Pıhtı şeklinde kanamam var. Çok geliyor.
Ben eve gelir gelmez beyaz sabunla belden aşağımı yıkadım. Nette yazanlara göre yıkanmamak gerekiyormuş.
Biraz ağrım da olunca korktum.
Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa çok sevinirim.

Ağrı olur kişiye göre değişiyor bende geçen hafta çektirdim hala kasiklarim da sizi var doktora gittim hatta agrım geçmedi diye muayene yaptı birşey çıkmadı düş alırken oturarak alinmamasini söyledi enfeksiyon riskini yukseltiyormus birinci gün dus alınmaması gerekiyormus ama bisey olmaz kalbinizi ferah tutun film sonrasi kanama herkeste oluyor bir iki gün sonra geçiyor ağrılarınız ne durumda peki

Benim kanamam cok olmamıştı agrida hafif olmustu bünye meselesi belkide dus icinde oturarak küvette almadiysaniz sorun olmaz. Kuvette dolu suyun icinde veya yere oturarak alınırsa enfeksiyon riski oluyor ayakta aldiysaniz panik yapmayin eger agrilariniz bir kac gune gecmezse kanamanizda doktora danisirsiniz ama gecer diye düşünüyorum

Birşey soracağım sizin ağrılarınız ne kadar sürdü benim 1 hafta olacak sol kasik tarafım hala sızlıyor doktora da gittim ama birşey demedi böyle uzun süren var mi ?

Ben yikanmadim ama yikanma falan da demediler hatta coguna iliski yasak demisler bana onu da demediler iliski yasak degil dediler bende iliski yasamistim o ay bana antibiyotik ne oncesinde ne sonrasinda kullanmami soylemediler bende kullanmadim dogal olarak kanamam cok az oldu o da eve gelene kadar daha sonra hic olmadi agrim da hic olmadi enfeksiyon falan da kapmadim ama oturarak banyoyu zaten kadinlar hicbir zaman yapmamali ayakta banyo yapmali her zaman enfeksiyon riski var ozel bolgene sabun falan surmediysen sikinti olmaz normalde de orayi sabunla yikamamak lazim zaten

Birşey soracağım sizin ağrılarınız ne kadar sürdü benim 1 hafta olacak sol kasik tarafım hala sızlıyor doktora da gittim ama birşey demedi böyle uzun süren var mi ?
Yok canim benim sadece o gun olmustu. Rahim filminde filmi ceken kisiye bağlıymış birazda agri nekadar dikkatli ve nazik olursa okadar az ağrılı oluyomus diye okumuştum. 1 haftada fazla belki verilen ilaçla ilgilidir

Yok canim benim sadece o gun olmustu. Rahim filminde filmi ceken kisiye bağlıymış birazda agri nekadar dikkatli ve nazik olursa okadar az ağrılı oluyomus diye okumuştum. 1 haftada fazla belki verilen ilaçla ilgilidir
dun doktora gittim korktum ağrılarım geçmeyince tahlil yaptı enfeksiyon görünmüyor dedi ağrılarım geçmiyor dedim ilacı atamamissin dedi yarında geçmezse tekrar gitmeyi düşünüyorum ilaç atilmazmi ya 1 hafta mi sürer anlam veremedim

Çok stres yapma ciddi birsey olsa anlardır illaki doktor biraz daha bekle bakalim insallah gecer

Cevaplarınıza çok teşekkür ederim.
Ben beyaz sabun kullandım.
Durularken de çömelerek yıkadım.
Antibiyotiği kullanmaya devam edeceğim.
Karnımda şişlik var.
Kaşıklarımda da ağrı devam ediyor. Tabii kanamam da.

Özelde çektirdiğim halde böyle davranıldığı için çok sinirliyim.
Hiç açıklama yapılmadı.
Şikayet edeceğim.
Ilk hsg filmimi bende ozelde cektirmistim anestezini bana da hiç bir şekilde açıklama yapilmamisti eve geldikten sonra çok agrım oldu enfeksiyon kapmıştım birde baya süründüm anlayacağın inşallah bir daha rabbim o günleri yaşatmaz

Kanamam 3 gün oldu hala devam ediyor.
Psikolojim iyice bozuldu.

Az ağrım var böyle adet olacakmışım gibi.
Ve ilginç olan sana yazdığım saatte az olan kanamam şimdi arttı.
Yarın doktora gideceğim kesilmezse. Korkuyorum.
Git canım benim agrım geçti ama yinede görüneceğim tekrardan pazartesi günü bu aralar enfeksiyon riski fazla oluyor hsg den sonra kapmamamiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…