E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 16:25 Konu Sahibi elif bksil #1 Diğerinde Hidrosalpinks tanıdı koyulmuştu tekrar istediler bilenler yorumlayabilir mi Eklentiler IMG_2017.jpeg 63,5 KB · Görüntüleme: 27
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 Dün 16:28 Konu Sahibi elif bksil #2 Tek görüntü bu mu
E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 16:55 Konu Sahibi elif bksil #3 nurpinarr .!.: Tek görüntü bu mu Genişletmek için tıkla... Hep bu şekilde
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 Dün 17:04 Konu Sahibi elif bksil #4 elif bksil .!.: Hep bu şekilde Genişletmek için tıkla... Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi
elif bksil .!.: Hep bu şekilde Genişletmek için tıkla... Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi
E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 18:21 Konu Sahibi elif bksil #5 nurpinarr .!.: Tek görüntü bu Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi Genişletmek için tıkla... Daha öncede çekildim aslında onda da açık tı
nurpinarr .!.: Tek görüntü bu Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi Genişletmek için tıkla... Daha öncede çekildim aslında onda da açık tı
E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 18:22 Konu Sahibi elif bksil #6 nurpinarr .!.: Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG_2002.png 811 KB · Görüntüleme: 19
nurpinarr .!.: Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi Genişletmek için tıkla...
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 Dün 19:27 Konu Sahibi elif bksil #7 Evet burda açık. Bu çektirdiğinin tüm fotoğrafları atabili misin bi
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 Dün 19:28 Konu Sahibi elif bksil #8 Benimde işlem sırasında açıldı mesela ilk başta geçiş yoktu sonra geçiş oluyor fotoğrafda
E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 19:30 Konu Sahibi elif bksil #9 nurpinarr .!.: Evet burda açık. Bu çektirdiğinin tüm fotoğrafları atabili misin bi Genişletmek için tıkla... Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerken
nurpinarr .!.: Evet burda açık. Bu çektirdiğinin tüm fotoğrafları atabili misin bi Genişletmek için tıkla... Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerken
E elif bksil Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2024 78 4 30 Dün 19:31 Konu Sahibi elif bksil #10 elif bksil .!.: Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerken Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: Benimde işlem sırasında açıldı mesela ilk başta geçiş yoktu sonra geçiş oluyor fotoğrafda Genişletmek için tıkla... Hidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde oldu
elif bksil .!.: Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerken Genişletmek için tıkla... nurpinarr .!.: Benimde işlem sırasında açıldı mesela ilk başta geçiş yoktu sonra geçiş oluyor fotoğrafda Genişletmek için tıkla... Hidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde oldu
N nurpinarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2023 1.917 477 26 Dün 19:43 Konu Sahibi elif bksil #11 elif bksil .!.: Hidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde oldu Genişletmek için tıkla... Aynı yerde mi çektirdin ? Ve iki çekim arasında ne kadar süre var
elif bksil .!.: Hidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde oldu Genişletmek için tıkla... Aynı yerde mi çektirdin ? Ve iki çekim arasında ne kadar süre var