- 16 Mart 2024
- 103
- 9
- 11
- 30
- Konu Sahibi elif bksil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep bu şekildeTek görüntü bu mu
Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibiHep bu şekilde
Tek görüntü bu
Daha öncede çekildim aslında onda da açık tıTüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi
Tüm görüntüler bu şekilde ise yüksek ihtimalle tek tüp kapalı gibi
Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerkenEvet burda açık. Bu çektirdiğinin tüm fotoğrafları atabili misin bi
Hepsi bu şekilde maalesef cekemediker galiba akıyor falan dediler çünkü çekerken
Hidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde olduBenimde işlem sırasında açıldı mesela ilk başta geçiş yoktu sonra geçiş oluyor fotoğrafda
Aynı yerde mi çektirdin ? Ve iki çekim arasında ne kadar süre varHidrosalpenks ten şüphelendiler ilk önce tekrar çektirdim bu şekilde oldu
Yok farklı yerlerde 6 ay süre var tüpün kapanma gibi durumu olabilir miAynı yerde mi çektirdin ? Ve iki çekim arasında ne kadar süre var
Enfeksiyon falan mı geçirdin ? 6 ay içinde olması biraz tuhaf geldi farklı bir doktora da danış benceYok farklı yerlerde 6 ay süre var tüpün kapanma gibi durumu olabilir mi
Sanmıyorum enf geçirsem bilirim heralde kafam çok karıştı laparoskopi yapalım bakalım dedi bir sıkıntı varsa tüpü alırız dediEnfeksiyon falan mı geçirdin ? 6 ay içinde olması biraz tuhaf geldi farklı bir doktora da danış bence
Bence farklı bir doktora git. Bana da çok ilginç geldi. Boşuma kendini zedelemeSanmıyorum enf geçirsem bilirim heralde kafam çok karıştı laparoskopi yapalım bakalım dedi bir sıkıntı varsa tüpü alırız dedi