• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filminden anlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fyprk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
947
426
103
Kızlar merhaba. Geçen ay rahim filmi çektirdim doktor her şey normal tüpler açık dedi ama sol tarafta küçük top gibi bir şey var anlayan bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200710_231653.webp
    IMG_20200710_231653.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 104
Bende çektirdim hatta sağ tüpüm kapalı çıktı maalesef ama fotodan anlamıyorum ben

Sağ farklı sol farklı anlamadım bunu

Kızlar merhaba. Geçen ay rahim filmi çektirdim doktor her şey normal tüpler açık dedi ama sol tarafta küçük top gibi bir şey var anlayan bakabilir mi?
Rahim filminin çektirilme zamanı nedir. Regli olmadımız herhangi bir gün çektirebiliyor mıyuz

Regli bittiği gün çekiyolar genelde
Merhaba cuma konuyi acmissiniz simdi de 5. Hafta gebelik var yaziyo yorumlarinizda nasil oluyo bu filmi daha once mi çektirdinz acaba ? Yoksa gebelik vardi da oyle mi cektirdinz kafam karıştı

Merhaba cuma konuyi acmissiniz simdi de 5. Hafta gebelik var yaziyo yorumlarinizda nasil oluyo bu filmi daha once mi çektirdinz acaba ? Yoksa gebelik vardi da oyle mi cektirdinz kafam karıştı
Geçen ay çektirdim canım

Ağrınız oldu mu peki nasıl çektirdiniz ben çok korkuyorum

Doktor bir sorum yok dediyse yoktur ilaç fazla toplanmıştır o dediğiniz yere

Rahim filminin çektirilme zamanı nedir. Regli olmadımız herhangi bir gün çektirebiliyor mıyuz
Doktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlar

Doktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlar
Rahim filminden önceki gün ilişki oldu hiçbir sıkıntı olmadı

Bende bayramadan hemen sonraya randeevu aldım adet bitiminin 6. Günü oluyor. Tamam dediler ama öyle bir uyarıdada bulunmadılar.

Olurda gebelik oluşursa rahme ilaç vermek çok kotu olacağı icin adet bitimine veriyorlar ve yumurtlamaya bir hafta olduğu icin iliski olsa bile ki olmasa daha iyi yumurtlama olmadığı icin cocuk olmaz. O leke de ilacin Tupten cikip karin boşluğuna döküldüğü yer. Dr sorun yok demiş gebe olduğunuzu da söylüyorsunuz hala neden bunu paylasip ne duymak istiyorsnz anlamadm 🤷🏻‍♀️

Oyle bisey olsa doktor söylerdi dun randevu aldim 🤔

Back