- 23 Kasım 2017
- 947
- 426
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filminin çektirilme zamanı nedir. Regli olmadımız herhangi bir gün çektirebiliyor mıyuzKızlar merhaba. Geçen ay rahim filmi çektirdim doktor her şey normal tüpler açık dedi ama sol tarafta küçük top gibi bir şey var anlayan bakabilir mi?
Regli bittiği gün çekiyolar geneldeRahim filminin çektirilme zamanı nedir. Regli olmadımız herhangi bir gün çektirebiliyor mıyuz
Teşekkür ederimRegli bittiği gün çekiyolar genelde
Merhaba cuma konuyi acmissiniz simdi de 5. Hafta gebelik var yaziyo yorumlarinizda nasil oluyo bu filmi daha once mi çektirdinz acaba ? Yoksa gebelik vardi da oyle mi cektirdinz kafam karıştıRegli bittiği gün çekiyolar genelde
Geçen ay çektirdim canımMerhaba cuma konuyi acmissiniz simdi de 5. Hafta gebelik var yaziyo yorumlarinizda nasil oluyo bu filmi daha once mi çektirdinz acaba ? Yoksa gebelik vardi da oyle mi cektirdinz kafam karıştı
Ise yaramış o zaman hayırlı olsunGeçen ay çektirdim canım
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsunIse yaramış o zaman hayırlı olsun![]()
Ağrınız oldu mu peki nasıl çektirdiniz ben çok korkuyorumKızlar merhaba. Geçen ay rahim filmi çektirdim doktor her şey normal tüpler açık dedi ama sol tarafta küçük top gibi bir şey var anlayan bakabilir mi?
Anestezili çektirdim o yüzden hiç ağrım olmadıAğrınız oldu mu peki nasıl çektirdiniz ben çok korkuyorum
Doktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlarRahim filminin çektirilme zamanı nedir. Regli olmadımız herhangi bir gün çektirebiliyor mıyuz
Rahim filminden önceki gün ilişki oldu hiçbir sıkıntı olmadıDoktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlar
Bende bayramadan hemen sonraya randeevu aldım adet bitiminin 6. Günü oluyor. Tamam dediler ama öyle bir uyarıdada bulunmadılar.Doktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlar
Oyle bisey olsa doktor söylerdi dun randevu aldimDoktorlar adet bittiği gibi çekmeyi uygun buluyor adetten sonra rahim filmi çekilene kadar kesinlikle ilişki olmaması gerekiyor yoksa çekmiyorlar