• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminde hidrosalpenks çıkan?

Benimde sol tüpüm de çıkmıştı , laparoskopi olmam gerektiği bilgisine ulaştım , sonra ameliyat oldum , diğer tüpümde de hafif genişleme varmış her iki tüpümün de bağlantısı kesildi. Sana tavsiyem işinin ehli güvendiğin birine yaptır ben acısını çok çektim ... sormak istediğin bişey olursa sor canım , ama hidrosalpinks ile hamile kalman çok zor düşüşe sebep oluyo bilgin olsun

Benimde sol tüpüm de çıkmıştı , laparoskopi olmam gerektiği bilgisine ulaştım , sonra ameliyat oldum , diğer tüpümde de hafif genişleme varmış her iki tüpümün de bağlantısı kesildi. Sana tavsiyem işinin ehli güvendiğin birine yaptır ben acısını çok çektim ... sormak istediğin bişey olursa sor canım , ama hidrosalpinks ile hamile kalman çok zor düşüşe sebep oluyo bilgin olsun
Ben rahim filmi çektirdim. Sağ tüpten geçiş izlendi. Sol tüpten geçiş izlenmedi. Denildi. Merak ettiğim hidrosalpinks olsaydi rahim filminde cikarmiydi acaba. Biz tup bebek tedavisine başlayacağız o yüzden korkularım var.

Ben rahim filmi çektirdim. Sağ tüpten geçiş izlendi. Sol tüpten geçiş izlenmedi. Denildi. Merak ettiğim hidrosalpinks olsaydi rahim filminde cikarmiydi acaba. Biz tup bebek tedavisine başlayacağız o yüzden korkularım var.

Tabi canım hidrosalpinks rahim filminde belli oluyor hatta ileri boyuttaysa ultrasonda da gözüküyor. Hidrosalpinks in varsa önce onu hallet canım riske girme , ama anladığım senin senin tek tüp tıkalı diğeri açık. Laparoskopi ile açılıyorsa tüpü açtırmanı tavsiye ederim normal yolla gebelik şansın olur .

Tabi canım hidrosalpinks rahim filminde belli oluyor hatta ileri boyuttaysa ultrasonda da gözüküyor. Hidrosalpinks in varsa önce onu hallet canım riske girme , ama anladığım senin senin tek tüp tıkalı diğeri açık. Laparoskopi ile açılıyorsa tüpü açtırmanı tavsiye ederim normal yolla gebelik şansın olur .
Rahim filminde sadece tıkalı çıktı. Normal yolla gebe kalma sansim yok benim baska saglik sorunlsri nedeniyle. Belli oluyosa sevindim demekki yok bnde o.

Bellı oluyor canım benım rahım fılmındede ultrasondada gormuslerdı
İcim rahatladı bian çok sağolun. Çünkü tuplerdeki sıvı rahime akiyormus zehirli sıvı oldugu icin bebegin tutunmasini engelliyormus turunsa bile düşük yapıyormussun bi iki hafta sonra. Çok kotu bi durum. Cok korkuyordum.

S. A canım benimde iki tüpümde hidrosalpenks var merak ediyorum tedavin ne süreçte umarım bebeğinw kavuşmussundur

Kızlar rahim filminde de çıkmama ihtimali var. Benim filmde tek tüpümde sorun çıkmıştı, histereskopi de 2 tüpte de sorun olduğu anlaşıldı 2 tüpümü de bağlattım.

Benim sol tüp hidroselpens çıkmıştı.
İlk ameliyatımı yapamadilar, sebebi işinin ehli doktor olamaması.
Benim geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonundan olmuş belirti vermeyebilirmis. Ve. Hiç anlamadim. Sol tüpümü maf ettiği gibi bağırsağıma yapıştırmis, karın zarlarını birbirine yapıştırmış, iç organlarimi karın zarına yapıştırmış idrar yolu enfeksiyonu o kadar ilerlemiş ki !!!
Diyeceğim o ki sakın sakın devlette operasyon olma ben ilk operasyonumu devlette oldum. Ameliyatımı yapamayıp kanama başlatiyorlar ölümden zar zor kurtuldum. Neler çektim.
Sonra çok iyi bı hekim buldum ameliyatımı yaptı.
Tüp bağlama operasyonu deyip geçilecek bı durum asla değil benim gibi enfeksiyon geçirip belirti vermemişse işin ucunda da iyi bı hekim yoksa...
İyi bi hekim buldunuz mu hemen operasyonunuzu olun.

Benim sol tüp hidroselpens çıkmıştı.
İlk ameliyatımı yapamadilar, sebebi işinin ehli doktor olamaması.
Benim geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonundan olmuş belirti vermeyebilirmis. Ve. Hiç anlamadim. Sol tüpümü maf ettiği gibi bağırsağıma yapıştırmis, karın zarlarını birbirine yapıştırmış, iç organlarimi karın zarına yapıştırmış idrar yolu enfeksiyonu o kadar ilerlemiş ki !!!
Diyeceğim o ki sakın sakın devlette operasyon olma ben ilk operasyonumu devlette oldum. Ameliyatımı yapamayıp kanama başlatiyorlar ölümden zar zor kurtuldum. Neler çektim.
Sonra çok iyi bı hekim buldum ameliyatımı yaptı.
Tüp bağlama operasyonu deyip geçilecek bı durum asla değil benim gibi enfeksiyon geçirip belirti vermemişse işin ucunda da iyi bı hekim yoksa...
İyi bi hekim buldunuz mu hemen operasyonunuzu olun.

Merhaba, Bahçeci'de Cem Çelik çok iyi bir doktor ben ona bağlattım hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Merhaba, Bahçeci'de Cem Çelik çok iyi bir doktor ben ona bağlattım hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.
Ben ameliyat oldum.
Bahceçi Cem Çeliğe de gittim. İlk ameliyatımda hastaneden verilen ameliyat sürecimi okudu ve yapamam dedi. Ayrıca çok risli ameliyat olma dedi.
Ameliyatımı yapan doktor o kadar profesyoneldi ki göbek ve yumurtalıkların ordan girmedi. Kamera deliğini midemin ordan açtı, sol delik baya yandan ve yukarıdan açıldı, sağ delik yukarıdan açıldı.
Ben ameliyatımı rahim karın zarı yapisikligi ayrilsin, sol Tuba bağlansın die oldum.
Ameliyatımda kist ve miyomda görüp alıyor.

Durum durum farklılık olabiliyor demekki bilemiyorum, bende o kadar çok komplikasyon yoktu 2 tüpümde de hidrosalpenks vardı ikisini de kapattırdım sorun yaşamadım. Siz çok zor şeyler yaşamışsınız.

Sonrasında hamile kalabildiniz mi? Ben de transfer sürecimin sonucunu bekliyorum.

Durum durum farklılık olabiliyor demekki bilemiyorum, bende o kadar çok komplikasyon yoktu 2 tüpümde de hidrosalpenks vardı ikisini de kapattırdım sorun yaşamadım. Siz çok zor şeyler yaşamışsınız.

Sonrasında hamile kalabildiniz mi? Ben de transfer sürecimin sonucunu bekliyorum.
Evet Allah'ım mucizesini yaşıyorum.
Nolur okurken dua edin.
2 ameliyattan sonra,
2 tüp bebek de denedim. Ve tutmadı.
Doğal yolla şu an 4+6 hamileyim.
Dün kese göründü.
Geçen hafta perşembe ogrendim. Şoka girdim inanamadık. Günlerce nabız 104 gezdim.
İnşallah rabbim kucağıma almayı sağlıkla nasip eder.

Evet Allah'ım mucizesini yaşıyorum.
Nolur okurken dua edin.
2 ameliyattan sonra,
2 tüp bebek de denedim. Ve tutmadı.
Doğal yolla şu an 4+6 hamileyim.
Dün kese göründü.
Geçen hafta perşembe ogrendim. Şoka girdim inanamadık. Günlerce nabız 104 gezdim.
İnşallah rabbim kucağıma almayı sağlıkla nasip eder.

Ne kadar güzel umut oldun bize, sağlıkla kucağına alman da nasip olur umarım :) Darısı başımıza

Evet ben varım canım benim,2 defa tüp bebek yatırdım ve 2 negatif çıktı,sonra rahim filmi çektirdim ve sıvı göründü hemen ameliyat dedi doktorum ,30 mayısta ameliyat oldum ve tüplerimi ikisini bağlattım ve yeni 3.cü tüp bebek yaptırdım ve 2 gün önce kan testi yaptım ve hamileyiiiiiiiiimmmm bugün 2 ci kan testimi yaptırdım ve 2 katına yükseldi kan değerim ,inşallaaahhhh sende yaşarsın bu duyguyu çünkü çok güzel 12 senedir bekledim bu anı

Evet ben varım canım benim,2 defa tüp bebek yatırdım ve 2 negatif çıktı,sonra rahim filmi çektirdim ve sıvı göründü hemen ameliyat dedi doktorum ,30 mayısta ameliyat oldum ve tüplerimi ikisini bağlattım ve yeni 3.cü tüp bebek yaptırdım ve 2 gün önce kan testi yaptım ve hamileyiiiiiiiiimmmm bugün 2 ci kan testimi yaptırdım ve 2 katına yükseldi kan değerim ,inşallaaahhhh sende yaşarsın bu duyguyu çünkü çok güzel 12 senedir bekledim bu anı

Amin canım, sağlıkla kucağına alman da nasip olsun inşallah. Benim de transferimin 9. günü, test günümü bekliyorum heyecanla

Back