• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminde hidrosalpenks çıkan varmı

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
selam arkadaşlar
ben rahim filmini eylül ayında çektirdim.ve iki tüpümdede hidrosalpenks teşhisi kondu.tüplerin içinde zehirli sıvı varmış ve tüpler sosis şeklini almış.tedavisi olmadığını ve tüplerin bağlanması gerektiği söylendi.ocakta ameliyat olucam.ama çok üzgünüm.rahim filminde bu durum ortaya çıkan varmı?siz ne yaptınız?

aytenm bana tüplerimin bağlanması gerektiği söylendi.tabi bundan sonra normal yolla gebe kalmam imkansız.ama bağlatmazsamda tüpler işlevini kaybetmiş diyorlar.zaten hamile kalamazsın.hamile kalsam bile tüplerden rahme akan zehirli sıvı embriyoyu öldürürmüş.bana söylenen tüpleri bağlatıp tüp bebek yaptırmam.içim acıyor.ama mecburum galiba.senin iki tüptede varmı?sanada tüplerin bağlanması gerektiği söylendimi?bana tek çözüm bu dediler.

hayır bana böyle bişey söylenmedi çarşamba günü yeni br hocaya randevum var bakalım onun tanısı nedir film çekilmeden laporoskopi yapılmadan nasıl kesin tanı konur anlamıyorum ikinci bir doktora git bence kafanda soru işareti kalmasın

benim rahim filminde çıktı.ameliyata heyet karar verdi.umarım senin çıkmaz.

Son düzenleme:
merhaba bendede sol tüpte hidrosalpenk çıktı.bunun ameliyatıda tüpü açamıyorlarmı.hiç ameliyat olan varmı

Merhaba kizlar! 2008 mayis ayinda bana da hidrosalpenks var tupler alinmasi gerkir demisti.kist dolayisiyla amelay gecirdim.Uzun zamandan beri cocuk icin tedavi oldugum icin amelaysiz yolunu arastirmaya basladim. Gecen yaz dr kontrol altinda dusune tasina onemlisi saaglikli tedavidir diye rahime suluk aldim ve masaj ve sogan kurun 3 defa uyguladim dr gittigimde hidrosalpenks yoktu.Ama hamilelik zamaninda tekrar olusup olusmadigi hakkinda bir bilgim yok ve bulamadim. Suan ayin degisik zamanlarinda kontrole gidiyorum.Ins cikmas ve tup bebege de girebilirim. Akapunktr tedavisi ile hidrosalpenks kurtulanlari hakkinda duydum.

Benim hidrosalpenks boyutu 30-47mm arasindaydi iki kere bakmistik.Bunun gibi hidros. olup kaybolmasi imkansiz dr yanilmis olabilir diye baska dr yazmisti.ama bu hidrosalpenks idi ve Allaha sukur son gittigimde yoktu. Bu ay tekrar kontrol icin gidecegim.ins cikmas. ins bundan sonra sorun olmas.

Hepinize gecmis olsun!

merhaba kuka
ben tam olarak anlayamadım hidrosalpenk nasıl yok oldu hsg mi çektirdin tekrar ordanmı anladın yok oldugunu.birde ne yaptında bu geçti.ve nasıl uyguladın.sogan kürünü kaç kere nasıl aralıklarla yaptın,ve diğer yaptıklarınıda anlayamadım bende ameliyat olcam.sol tüpte var zeynep kamilde yaptırdıgım için içim rahat etmiyor.lütfen acil cevap verirmisin.

merhaba kuka
ben tam olarak anlayamadım hidrosalpenk nasıl yok oldu hsg mi çektirdin tekrar ordanmı anladın yok oldugunu.birde ne yaptında bu geçti.ve nasıl uyguladın.sogan kürünü kaç kere nasıl aralıklarla yaptın,ve diğer yaptıklarınıda anlayamadım bende ameliyat olcam.sol tüpte var zeynep kamilde yaptırdıgım için içim rahat etmiyor.lütfen acil cevap verirmisin.

benimde sol tüpümde hidrosalpenk var dr banada ameliyat dedi ve bir profa yönlendirdi eğer soğan kürü iyi geliyorsa yapmakta fayda var zaten bir zararıda olmaz benim bildiğim beyaz soğanı dörde bölüp kaynamış 1 litre suya atıyorsun ve 5 dakka kaynatıyorsun soğumaya yakın içiyorsun öğle yemeğinde yarısını ve akşam yemeğinde diğer yarısını içiyorsun sonra 2 hafta uygulanıyor dha faxzla yapmayın her gün taze olacak

Back
X