• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmimi yorumlayabilen var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Merhaba hanımlar tam 1 sene sonra 2.rahim filmimi çektirdim hidroselpenks diye ameliyat a girdim rahim de yapışıklık diye çıktım. Ameliyat oldum ama doktoruma hiç güvenmiyordum 2.tedavi için başka bir merkeze başlayacağım rahim filmi istedi çektirdim sonucu yüklüyorum. Olumsuz birşey ama anlayamadım moralim sıfır
20190917_091125.jpg

Tam anlamadım dr bi yorum yapmadımı kuzm bnde 2 defa rahim filmi çektm 1 tüp kapalı bir açık diğerinde ikisi açık çıktı çok şükr

Merhaba hanımlar tam 1 sene sonra 2.rahim filmimi çektirdim hidroselpenks diye ameliyat a girdim rahim de yapışıklık diye çıktım. Ameliyat oldum ama doktoruma hiç güvenmiyordum 2.tedavi için başka bir merkeze başlayacağım rahim filmi istedi çektirdim sonucu yüklüyorum. Olumsuz birşey ama anlayamadım moralim sıfır Eki Görüntüle 2308514

Hic cektirmedim ama anladigiminyaziyorum;
Sol tupte tikaniklik var sanirim gonderdikleri olcum sivisi oraya ulasamamis daha onceki problemin solda miydi? Hafif bir kanama meydana gelmis muhtemelen islemdendir diye dusunuyorum. Rahim ici anatomik bir anormallik soz konusu degil normal yani. Sag tup acikligi normal sag tup ucunda ektazik dedigi genisleme sanirim ama bunun olumsuz bir etkisi var mi bilmiyorum. Sol tuba vizualize olmamistir yazan yerde tikanikligi soyluyor. Patalojik bir kist vs yok (anladigim boyle) sifa olsun sirf senin icin epey arastirdim. Ozellikle tup bebek doktorlari laparoskopik ameliyatlari onermediklerini tup bebekle basarinin cok yuksek oldugunu ve tedavinin korkulacak birsey olmadigini yazmislar.

sanırım sol tüp tıkalı ve sağda da genişleme var anladığım kadarıyla. Tüp bebekse tıkalı olması engel değil ama soldaki genişlemeyi bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Önceki problemim hidroselpenks sıvı birikmedi ameliyat etti laparoskopi meğer yapışıklık varmış rahim de.daha 1 sene olmadi ameliyat olalı umarım tekrar olmam .hafta sonu tekrar görüşmeye gideceğim bilgiler için teşekkür ederim canım
Hic cektirmedim ama anladigiminyaziyorum;
Sol tupte tikaniklik var sanirim gonderdikleri olcum sivisi oraya ulasamamis daha onceki problemin solda miydi? Hafif bir kanama meydana gelmis muhtemelen islemdendir diye dusunuyorum. Rahim ici anatomik bir anormallik soz konusu degil normal yani. Sag tup acikligi normal sag tup ucunda ektazik dedigi genisleme sanirim ama bunun olumsuz bir etkisi var mi bilmiyorum. Sol tuba vizualize olmamistir yazan yerde tikanikligi soyluyor. Patalojik bir kist vs yok (anladigim boyle) sifa olsun sirf senin icin epey arastirdim. Ozellikle tup bebek doktorlari laparoskopik ameliyatlari onermediklerini tup bebekle basarinin cok yuksek oldugunu ve tedavinin korkulacak birsey olmadigini yazmislar.

Aslında sol da hiçbirşey yoktu ilk rahim filmimde ne olduysa ameliyattan sonra oldu diye tahmin ediyorum. Yumurta rezervim az her ameliyat benim için daha kötü
sanırım sol tüp tıkalı ve sağda da genişleme var anladığım kadarıyla. Tüp bebekse tıkalı olması engel değil ama soldaki genişlemeyi bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Önceki problemim hidroselpenks sıvı birikmedi ameliyat etti laparoskopi meğer yapışıklık varmış rahim de.daha 1 sene olmadi ameliyat olalı umarım tekrar olmam .hafta sonu tekrar görüşmeye gideceğim bilgiler için teşekkür ederim canım

Rica ederim acil sifalar dilerim bence guvenmedigin doktora cok kurcalatma bahceci tup merkezinin bir doktor cevabinda gordum senin icin srastirirken boyle durumlarda tup bebek oneriyo sanirim cok ameliyatlardan ziyade. Insallah sagligina kavusursun kisa surede ve bebisine tabi

Evet doktorlarin çoğu direk ameliyat diyor memorial hastanesinde tedavime başlayacağım bakalım ne diyecekler 1 koca yılım kötü bir doktor yüzünden hem maddi hem ruhen elde sıfırla geçti. Inşallah bu tedavimde hayırlısıyla kavuşurum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Rica ederim acil sifalar dilerim bence guvenmedigin doktora cok kurcalatma bahceci tup merkezinin bir doktor cevabinda gordum senin icin srastirirken boyle durumlarda tup bebek oneriyo sanirim cok ameliyatlardan ziyade. Insallah sagligina kavusursun kisa surede ve bebisine tabi

Back