rahim filmi

5589

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
17
2
3
İstanbul
Ozel pendik sifa hastanesinde rahim filmi cektirenler bilgi verirmisiniz acil lutfennnnnnnnn

Ozel pendik sifa hastanesinde rahim filmi cektirenler bilgi verirmisiniz acil lutfennnnnnnnn

Ben orda çektirmedim ama filmi çektirmeden önce internetten çok fazla araştırma yaptım ve resmen korka korka gittim. Çok ağrı oluyo vs diye. Ama korkulacak hiç bişey yokmuş az kalsın anesteziyle çektirecektim. Medikal parkta çektirdim ben ve çeken bayan çok rahatlattı beni. Hiç acı hissetmiyosun sadece ilacı verdiğinde adet sancısı gibi inceden bi ağrı giriyo kasılkarına ama toplasan 10 saniye falan. Geçmiş olsun şimdiden

Bende suan ayni durumdayim ama cogu yorumlarda hep korkulacak bisey yok diye okuyorum ama insan yinede korkuyo ben pendik sifaya yeni basladim soner beye gidiyorum hsg istedi kendi cekeckmis hic bi bilgim yok o doktor ve hastaneyle ilgili birazda o yonden korkuyorum ins hayirlisiyla atlatirim tsk ederim biraz olsun rahatladim seyende bide bise sorucam filmden once agri kesici ictinmi bana oc demedi doktorum iciliyo diye okuyorum ama napsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence kişiden kişiye değişiyor. Eğer normal muayenede bile kendini kasıyorsan bence anestezi al. Bizim arkadaş çektirmiş kendini kastığı için hiç bişey çıkmamış bir daha çektirmek zorunda fakat çok korkuyor zor dakikalar yaşamış çünkü. Şahsen ben de kendimi kasarım ondan anestezi alarak çektirmeyi düşünüyorum.
Rahat olmak lazım ama ben çok panik biriyim hele o bölgeye müdahale olduğu an daha da panik oluyorum kürtaj yaşadım ondan biliyorum. Daha başında bırakıp kaçtıydım hastaneden

Ins benimde kotu gecmez sadece adet sancisi oluyo diyolar normal muayeneden korkmuyorum ama kasma olayi oluyo tabi bakalim nolcak

Ins benimde kotu gecmez sadece adet sancisi oluyo diyolar normal muayeneden korkmuyorum ama kasma olayi oluyo tabi bakalim nolcak

Cnm bn nene hatunda cektirfim hale kayiran cekti eli o kadar iyiki hic hissetmedim hemsirelerde cok iyi davrandilar hsgden sonra hamile kaldim korkulacak hic bisey yok canim kendini kasma yeter

Ayy cok mutlu oldum canim allah bagislasin ins agrisiz atlatip bende hamile kalirim agri kesici ictinmi gitmeden

Cnm bn nene hatunda cektirfim hale kayiran cekti eli o kadar iyiki hic hissetmedim hemsirelerde cok iyi davrandilar hsgden sonra hamile kaldim korkulacak hic bisey yok canim kendini kasma yeter

Ne kadara çektirdiniz acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy cok mutlu oldum canim allah bagislasin ins agrisiz atlatip bende hamile kalirim agri kesici ictinmi gitmeden

Saol cnm drm yarim saat once igne yazmisti acilde onu vurdular cnm korkma sakin anlatildigi kadar degil

Bana ne igne ne agri kesici bise demedi sana gittigin gun mu soledi canim

ben aglamaktan gebermistim resmen..cok aci cekmistim..ama kimiside hic aci cekmedigini soyluyor...filmden once 2 agri tane agri kesici icmistim...buna ragmen cok hissettim...

Bak iyice korktum ya bi atlatsam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…