• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi

kartanesi84

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
17
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar bursada rahim film çektiren varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz.ben bahara gittim am 500 lira dediler çok pahalı uygun yerler varmı lütfen acil cvp yazarmısınız.

Arkadaşım bende çektirmek istiyorum ama korkumdan hep erteledim..biraz araştırma yaptım bursada en uygun hayat hastanesiymiş anestezisiz 182 TL .Benim canım çok tatlı o yüzden anestezili istiyorum.
Burtomda var ama onunda fiyatı yüksekmiş..

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktor Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...

merhaba kızlar bende rahim filmi çektirmeden önce çok uzun araştırma yaptım fiyatları yüksekti ama torbalıda yeni açılan bir hastane var orada çektirmim Medifema Hastanesi doktor Ayşe İnmez çekti anestezili işlemi hiç hatırlamıyorum uyuyorsunuz çıkınca 10 dk.bi ağrı onun içinde 2 saat sizi dinlenmeye alıyorlar ve ağrı kesici yapıyorlar tekrar doktor gelip ilgileniyor sonra çıkıyorsunuz...fiyatının yazmayı unutmuşum çok özemli 100.00 tl muayene ücreti te sosyal güvenceniz varsa 22,00 tl

Back