rahim filmi

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
rahim filmi çektirmem gerekiyor ama korkuyorum.

korkmana gerekk yok cnm,zor bişey değill eskiden belki ağrılı olabiliyomuşş bende internetten çok araştırdım gerildim falan ama acı falan yokk yani yok derken çok hafif

korkmana gerekk yok cnm,zor bişey değill eskiden belki ağrılı olabiliyomuşş bende internetten çok araştırdım gerildim falan ama acı falan yokk yani yok derken çok hafif

yaptırdın mı sen. anestezili miydi peki sen ki. ben normal muayenede de çok geriliyorum ama. hemde öle duymuştum çok ağrılı oluyor falan diye

korkmana gerek yok cogu merkez zaten uyutarak yapıyor kulaktan dolma bilgilerle kafanı doldurma ...bu senın için cok önemli bir film tüplerinde tıkanıklık varsa o ilacın basıncıyla bile açılabilir

ben devlette yaptırırım sanırım. orda da anestezili yapmazlar sanırım.

bildiğiniz iyi bir özel merkez var mı peki

kesinlikle narkozlu olmanı tavsiye ederim arkadaşım, korkmana hiç gerek yok ama rahat geçsin dersen anestezi al mutlaka, hatta filmden sonra hamile kalma şansın da yükseliyor ben çok umutlanmıştım ama olmadı, herşey kısmetle.

araştırdım netten fiyatları biraz. çok pahalı. devlette olcam mecbur. anestezi yapmazlar orda.

araştırdım netten fiyatları biraz. çok pahalı. devlette olcam mecbur. anestezi yapmazlar orda.

canım ben yeni yaptırdım özelde 400tl tuttu,ama sen doktoruna söyle devlette de narkozlu yapıyorlar bildiğim kadarıyla sen söylede belki yapar doktorun, adetin bittikten 2-3 gün sonra yapılyor, inşallah her şey yolunda gider, sen rahat ol ama, bende gece uyku uyumamıştım boşunaymış, birde burda kötü deneyim geçirmiş arkadaşları okuma ben onlardan çok etkilenmiştim, boşuna telaşe etmişim.

bence korkulacak hiç bişey yok adet sancısını herkes dönem dönem yaşamıştır ondan hiç bir farkı yok sanki doğum sancısıymış gibi bahsetmenin anlamı yok insanları korkutmayalım lütfen bende formda yok çok acıyomuş falan yazanları okudum korkudan ölecektim 15 dk süren bi işlemdi ve o kadar abartılacak kadarda acı hissetmiyorsun benim tavsiyem her yazılanan inanmayın devlette çektirdim bende çapada

Son düzenleme:
bende rahim filmi çektirdim korkma ben hiç acı hissetmedim istanbuldaysan eğer fındıkzadede radyotom var yeni bi sistemle çekiyorlar hiç acı hissetmiyosun.370 tl ücreti.devlet hastanesine gittim ordaki doktor özelde çektir bizim makinalar eski iyi çekilmezse bidaha canın yanmasın dedi maddi durumun iyiyse git özelde çektir.çok memnun kaldım filimden doktorlar net çıkmış dedi.kötü yorumları okuma.Çektirdiğin yere bağlı anesteziye gerek yok inan.benim arkadaşımda orda çektirdi oda acı duymadı

bende rahim filmi çektirdim korkma ben hiç acı hissetmedim istanbuldaysan eğer fındıkzadede radyotom var yeni bi sistemle çekiyorlar hiç acı hissetmiyosun.370 tl ücreti.devlet hastanesine gittim ordaki doktor özelde çektir bizim makinalar eski iyi çekilmezse bidaha canın yanmasın dedi maddi durumun iyiyse git özelde çektir.çok memnun kaldım filimden doktorlar net çıkmış dedi.kötü yorumları okuma.Çektirdiğin yere bağlı anesteziye gerek yok inan.benim arkadaşımda orda çektirdi oda acı duymadı

30 milyonluk muayene ücreti bile şu an ben zorluyor.370 miş veremem. acı çekmeye razıyım :) birde yazdıklarınız rahatlattı beni. birde bu testten sonra hamile kalan oluyormuş baya. o yüzden korkum geçti. normalde yapmam maydanoz kürünü denerim diyordum ama biraz daha araştırınca hemen yaptırmaya karar verdim.

ben anlaşmalı yerlerde 50-60 milyondur falan sanmıştım ama baya çok muş. mecbur devlette yapacağım. bakırköy doktor sadi de yaptırmayı düşünüyorum. umarım araçları yenidir.

30 milyonluk muayene ücreti bile şu an ben zorluyor.370 miş veremem. acı çekmeye razıyım :) birde yazdıklarınız rahatlattı beni. birde bu testten sonra hamile kalan oluyormuş baya. o yüzden korkum geçti. normalde yapmam maydanoz kürünü denerim diyordum ama biraz daha araştırınca hemen yaptırmaya karar verdim.

ben anlaşmalı yerlerde 50-60 milyondur falan sanmıştım ama baya çok muş. mecbur devlette yapacağım. bakırköy doktor sadi de yaptırmayı düşünüyorum. umarım araçları yenidir.

bende yorumları okuyunca çok korkmuştum ama inan adet sancısı gibi bişeyde hissetmedim.sadece normal kadın doğum muayenesi gibi.korkma önemli olan sonuç zaten sonuç iyi çıksın.benim perde çıktı ameliyat oldum.iki kez çoçuğum düştü inan bu yaşadıklarım daha acıydı

ben devlet hastanesinde yaptırdım. öncesinde ağrı kesici iğne vuruyorlar. azıcık bir ağrın oluyor. adet sancısı gibi. korkulacak birşeyi yok. o kadar para vermeye de gerek yok.

ben devlet hastanesinde yaptırdım. öncesinde ağrı kesici iğne vuruyorlar. azıcık bir ağrın oluyor. adet sancısı gibi. korkulacak birşeyi yok. o kadar para vermeye de gerek yok.

Back