ben ozelde cektirmistim 3 yil oncesi o zmn 850 tlydi gebelik olusmadi ama tekrardan gitmeye basladim hastaneye doktor gerek duymadi tekrardan cektirmeme sonuc iyi cikmisti cunku narkoz verilmisti bana ve hic agrim olmamisti hakkinizda hayirlisi olsunRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
4 gün önce özelde anestezili çekildim ücret 3600+565 muayene ücreti ödedimRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
Bugün çektirdim anestezili özelde 2.000₺ ödedim çok şükür tüplerim açıkmış.Prolaktinim yüksekti en son muayene de onun için ilaç vermişti doktor kullandım bugün ona da baktık 1 e düşmüş şimdi beklicem bakalım inşallah bende hamile kalırımRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
Devlet hastanesinde adetten 1 hafta sonraya denk gelecek sekilde cekildim ilac verme asamasi degilde rahimi acma asamasi aciliydi benim icin zaten kisacik bi islem hemen sonucumda cikmisti. Cekimden sonra o ay adet gordum diger ay gebe kaldimRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
Hangi şehirdesiniz ben kayserideyim burda fiyatlar çok pahalı4 gün önce özelde anestezili çekildim ücret 3600+565 muayene ücreti ödedim
Ağrım hiç olmadı tüplerim açık çıktı çok şükür, çok az kanamalarım oluyor o kadar. Prolaktinim yüksek çıktığı için şuan ilaç kullanıyorum umarım bu ay hamiş kalırım
Sakaryadayım bende açıkcası araştırma yapmadan ilk güvendiğim hastaneye gittim, araştırma yapsaydım belkide çok daha uyguna yaptırabilirdim anlık gelişti aklımda ramazandan sonra vardı, birde en baştan beri devlet hastanesinde yapmak vardı çünkü burada anestezili çekiyorlarmış doktorum ayda 10 kişiye yapabiliyoruz sana sıra gelmesi şans işi dedi belki birdaha ki ay belki 6 ay sonraya anca diyince hemen yaptırmak işlemlerimi hızlandırmak istedimHangi şehirdesiniz ben kayserideyim burda fiyatlar çok pahalı
Devlette anestezisiz çok ağrılı olduğunu söylüyorlar bende çok korkuyorum, özel hastaneleri aradım 5 binle 7 bin arası fiyat veriyorlarSakaryadayım bende açıkcası araştırma yapmadan ilk güvendiğim hastaneye gittim, araştırma yapsaydım belkide çok daha uyguna yaptırabilirdim anlık gelişti aklımda ramazandan sonra vardı, birde en baştan beri devlet hastanesinde yapmak vardı çünkü burada anestezili çekiyorlarmış doktorum ayda 10 kişiye yapabiliyoruz sana sıra gelmesi şans işi dedi belki birdaha ki ay belki 6 ay sonraya anca diyince hemen yaptırmak işlemlerimi hızlandırmak istedim
Bu tamamen kişinin ağrı eşiğine ve tüplerinin kapalı olmasıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum, çok yazı okudum ağrı eşiği düşük olanların ağrısı çok daha fazla olmuş ama yüksek olanlar kalktım yürüdüm çok az regl ağrısı çektim diyor ilaç verilirken o kadar toplam 5 dakikalık bir işlem, birde kasmamak lazımmış işlem sırasında yoksa tüplere ilaç gitmediği için işlem uzuyor buda hastaya eziyet oluyorDevlette anestezisiz çok ağrılı olduğunu söylüyorlar bende çok korkuyorum, özel hastaneleri aradım 5 binle 7 bin arası fiyat veriyorlar
Gerçekten çok pahalı bende o kadar parayı vermek istemiyorum ama dayanılmaz bi ağrı olur mu diye korkuyorum. Bazen de diyorum inşallah tüplerim açıktır da ben bu ağrılara katlanırım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, çok yıprandımBu tamamen kişinin ağrı eşiğine ve tüplerinin kapalı olmasıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum, çok yazı okudum ağrı eşiği düşük olanların ağrısı çok daha fazla olmuş ama yüksek olanlar kalktım yürüdüm çok az regl ağrısı çektim diyor ilaç verilirken o kadar toplam 5 dakikalık bir işlem, birde kasmamak lazımmış işlem sırasında yoksa tüplere ilaç gitmediği için işlem uzuyor buda hastaya eziyet oluyor
Sizin orası daha da pahalıymış o nedir ya 5 dakikalık bir işlem için 5 bin 7 bin çok uçuk bir rakam şaka gibi
Bence korkmadan devlet hastanesinde yaptırın gerçekten korkulacak bir işlem değil bu kadar paralar vermeyin
Bence çektirin.Gerçekten çok pahalı bende o kadar parayı vermek istemiyorum ama dayanılmaz bi ağrı olur mu diye korkuyorum. Bazen de diyorum inşallah tüplerim açıktır da ben bu ağrılara katlanırım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, çok yıprandım
Çektireceğim ama anestezisiz ağrılı olur diye korkuyorum inşallah bu ay çektireceğim adetten kaç gün sonra çektirdiniz sizBence çektirin.
Ben rahim filmi sonrası hamile kaldım.
Çok iyi anlıyorum sizi bende artık yapacak birşey kalmayınca en son bunu da yaptırayım başka birşey kalmadı zaten dedimGerçekten çok pahalı bende o kadar parayı vermek istemiyorum ama dayanılmaz bi ağrı olur mu diye korkuyorum. Bazen de diyorum inşallah tüplerim açıktır da ben bu ağrılara katlanırım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, çok yıprandım
Dört yıl önce çektirdim anestezik çektirdim ben.Çektireceğim ama anestezisiz ağrılı olur diye korkuyorum inşallah bu ay çektireceğim adetten kaç gün sonra çektirdiniz siz
Siz kullandınız mı ürünü, bir gebenin günlüğü sayfasından jel kullandım bende 2 aydır çatlatma iğnesi sonrası ama faydası olmadıÇok iyi anlıyorum sizi bende artık yapacak birşey kalmayınca en son bunu da yaptırayım başka birşey kalmadı zaten dedim
C life diye birşey duydunuz mu hiç? Bitkisel bir karışım aldım ama hsgden sonra elime ulaştı regl döneminde başlıyorsunuz kullanmaya ve çok kişi bunu kullanıp hamile kalmış sağlık bakanlığı onaylı instagram sayfaları var kullanan arkadaşlarım da var zaten onlar önerdiler bana çok faydasını görmüşler bunu alıp deneseniz mi acaba?
Bende adet olacağım sanırım ona göre çektirmek istiyorumDört yıl önce çektirdim anestezik çektirdim ben.
Adet bitince gittim sanırım.
Geçen haziran ayında 1200 çektirmiştim, gebelik çok sonra oluştu ,tüplerde vs sorun yoksa ağrı olmuyor canımRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
Var elimde şuan ama dostinex kullandığım için yiyemiyorum dokunur diye eğer bu ayda olmazsa diğer ay kullanmaya başlıcam bence ilk bunu deneyin burda da clife yazarsanız yorumları görürsünüz tabiki hsg çektirirseniz daha iyi ama sizin orada aşırı pahalı ilk bunu deneyip olmazsa çektirirsiniz ben daha önce karşılaşsaydım ilk bunu denerdim o kadsr para vermezdimSiz kullandınız mı ürünü, bir gebenin günlüğü sayfasından jel kullandım bende 2 aydır çatlatma iğnesi sonrası ama faydası olmadı
Anestezili mi çektirdinizGeçen haziran ayında 1200 çektirmiştim, gebelik çok sonra oluştu ,tüplerde vs sorun yoksa ağrı olmuyor canım