• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

sosyalmdn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
17
4
1
25
Arkadaşlar merhaba 1 buçuk senedir evliyim eşimle bende hiçbir sorunumuz yok ve aşılama için doktorum rahim filmi istedi, 15 Aralık da rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı doktorum gelecek ay adet gününde gel yapalım dedi fakat 4 gün gecikti herkes rahim filmi sonunda gebelik olma olasılığı çok fazla diyor ama dün akşam kahverengi toprak gibi bir akıntı oldu geçen ay adetime 1 gün kala yine aynı leke gelmişti fakat akşamına adet olmuştum bu ay ise dün akşam ve çok fazla aralıklı geliyo ama çok değil öyle peçeteye geliyo akıntı yok acaba rahim filmine bağlı olabilir mi yada gebelik olabilir mi kan vermek istemiyorum sonrasi üzücü oluyo, ha bide adetim yakın karin ağrısı sol sağ taraflarda kramp gibi sancı göğüs ucu ağrısı ve ayaklarım da ağrı vatdi ben gebelik olabilir diye düşündüm taki dünkü gelen lekeyi görene kadar lütfen bunu yaşayan varsa yada yakınında gören acil cevap verin kafayı yemek üzereyim 😄🥲

Rahim filmi esnasında rahim içerisine sıvı veriliyor. Bu sıvıdan dolayı, filmden sonraki süreçlerde rahim içinde eskiden kalan donmuş kanlar koyu renkli olarak dışarı atılabilir. Mantıken öyle düşündüm yani ben. Ama gebelik de olabilir tabi test yaptırmak lazım.

Sadece dün akşam geldi ve bugün bir defa geldi ama sadece peçeteye geliyo üstelik rahim filminden sonra iki gün kanama oldu o kanama yoluyla çıkıyo diye biliyorum bakalım adet olmaz isem doktora giderim

Test yaptırmadım ama anormal şekilde regl oldum doktora da gitmedim dün regl oldum ve aşırı şiddetli bir ağrı ve pıhtı şeklinde kanamam oldu ilk kez böyle ağrı ve kanama yaşadım
Rahim filmi sonrası lekelenmelerde aderinin yogun olmasıda normal. Tüplerde tıkanıklık varsa diye tanzikli ilaç veriliyo sonuçta

Test yaptırmadım ama anormal şekilde regl oldum doktora da gitmedim dün regl oldum ve aşırı şiddetli bir ağrı ve pıhtı şeklinde kanamam oldu ilk kez böyle ağrı ve kanama yaşadım
Aynı ya, bende bi bende mi böyle diyordum kendi kendime, sanki su gibi akıyor,renginde açık kırmızı, arada pıhtılar,

ikinci adet gördün mü?

Back