• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar bugun doktordan ciktim hormon degerlerim ve allttan muayenem gayet normal ve temiz doktorum rahim filmi onerdi sizce cekilmelimiyim yoksa gebelik icin biraz daha beklememmmi lazim kimisi 5 6 sene olmayanlara oneriyo cekilme dediler ama kararsz kaldim

Kizlar bugun doktordan ciktim hormon degerlerim ve allttan muayenem gayet normal ve temiz doktorum rahim filmi onerdi sizce cekilmelimiyim yoksa gebelik icin biraz daha beklememmmi lazim kimisi 5 6 sene olmayanlara oneriyo cekilme dediler ama kararsz kaldim

Bence yaptırmalısın. Tüp kapalıysa boş yere zaman harcamış olursunuz. Tıkanıklık varsa da açılmış olur.

Anladim zarari yok nede olsa ama agri cok oluyomus ondan korktum

Çoğu kişi hiç bişey anlamdım çıktım eve gitti temizlik yaptım diyor. Çok korkuyorsanız anestezili yaptırın. Ama öyle korkulacak bişey yok

Kesinlikle diğerleri normal olsa bile tüplerde tıkanıklık olabiliyor . Zaman kaybetme ve çektir . Ben daha dün çekildim . Ve gerçekten tıkanıklık vardı . O yapılan işlemle tıkanıklığı açtılar . Hiç bir acı falan hissetmedim . Rahim filmini çektir 👍

Çektir sorun varmı uokmunogren iyi bir yerde cektitirsen ve tüplerin açıksa hicbirsey hissetmezsin boşuna brklrme

Anladim zarari yok nede olsa ama agri cok oluyomus ondan korktum
Bende 1 haftadır uykularımı kaybettim resmen öldüm bittim yorumlarına kah rol dum. Bugün rahim filmi çekildim üniversite hastanesinde anestezi yok yani. Inanın korkulacak bir şey değil ve acımıyor cidden. Yok devlette eski aletler vRmis yok ölmüşler 1 hafta ağrımış. Hepsi saçmalık. Korkmayın hiç bir şey yok.

Bende 1 haftadır uykularımı kaybettim resmen öldüm bittim yorumlarına kah rol dum. Bugün rahim filmi çekildim üniversite hastanesinde anestezi yok yani. Inanın korkulacak bir şey değil ve acımıyor cidden. Yok devlette eski aletler vRmis yok ölmüşler 1 hafta ağrımış. Hepsi saçmalık. Korkmayın hiç bir şey yok.
Hangi hastane sizmi arayip randevu aldiniz yoksa doktormu yonldrdi devlette cok gec tarihe veriyolarmis diye duydum

Hangi hastane sizmi arayip randevu aldiniz yoksa doktormu yonldrdi devlette cok gec tarihe veriyolarmis diye duydum
Kadın doğumu aradım. Gelmek istediğimi söyledim. Onlarda bi numara verdi adetinizin ilk günü arayin dediler. Aradım. 2.günü olan yarın hemen gelin dediler. Sonra gittim hormon tahlilin yapıldı aynı gün eşime spermiyogram tarihi verildi. 3 gün sonrası için. Ikimizin sonucu da 3 .gün çıkmıştı yani bakıldı. Amı 0.84 olduğu için tüp bebek işlemi başlayalım dediler. 2 gün sonra rahîm filmine tarih verdiler. Dün gidip çektirdim temiz çıktı o da. Bu şekilde ilerledi.

Kadın doğumu aradım. Gelmek istediğimi söyledim. Onlarda bi numara verdi adetinizin ilk günü arayin dediler. Aradım. 2.günü olan yarın hemen gelin dediler. Sonra gittim hormon tahlilin yapıldı aynı gün eşime spermiyogram tarihi verildi. 3 gün sonrası için. Ikimizin sonucu da 3 .gün çıkmıştı yani bakıldı. Amı 0.84 olduğu için tüp bebek işlemi başlayalım dediler. 2 gün sonra rahîm filmine tarih verdiler. Dün gidip çektirdim temiz çıktı o da. Bu şekilde ilerledi.
Bwnm devlette yapildi hormon testim ve alttan muayenem rshim filmi istediler ama baska hastaneyengtmememi istediler orda yokti esiminde testleri yapilri hersey temiz sadece rahim filmi kaldi geriye

Internette bi numara var randevu icn orayimi aramam lazim yoksa kadin doguma randevu alip onunmu yonlendrmesi lazim

canım benim hafif tıkanıklar vardı ilk verdi çok ağrıdı 15 sn falan dr dur birkez daha ilaç veriyim açılmış mı tekrar bakiyim dedi ikisinde açık çıktı yeni ufak tefek tıkanıklıklar oluyor çektirirsen zaman kaybetmezsin

Back
X