• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birpdrci

Künfe yekun
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
1.006
1.210
63
Rahim filmi ne zaman çekilir? En uygun zaman ne zamandır doktorlarınızhangi gün dedi

Ben adetin 9. Günü çekildim
Merhaba arkadaşlar bem rahim filmi çekildikten sonra ilk adetimi bu ay fakat bi anormallik var adetim normalde 5 gün falan sürüyor bu ay inanılmaz yoğun kanamalı ve ağrılı oldu bir de halen bitmedi normalmi bugün 7 nci günü halen bitmedi rahim filmiyle alakalı olabilirmi

Merhaba arkadaşlar bem rahim filmi çekildikten sonra ilk adetimi bu ay fakat bi anormallik var adetim normalde 5 gün falan sürüyor bu ay inanılmaz yoğun kanamalı ve ağrılı oldu bir de halen bitmedi normalmi bugün 7 nci günü halen bitmedi rahim filmiyle alakalı olabilirmi
Merhaba. Ben de rahim filmi çekildim ondan sonraki adetimin 3.günü şuan. Benim de çok ağrılı oldu. Hatta ilk gün ağrısına uykumdan uyandım. Benim de yoğun kanamam var. Normalde yarın bitmesi lazım. Uzar mı bilmiyorum.

Merhaba. Ben de rahim filmi çekildim ondan sonraki adetimin 3.günü şuan. Benim de çok ağrılı oldu. Hatta ilk gün ağrısına uykumdan uyandım. Benim de yoğun kanamam var. Normalde yarın bitmesi lazım. Uzar mı bilmiyorum.
Benim de çok ağrılı geçio ağrı kesici aldım hep geçen hafta cuma oldum halen bitmedi ama azaldı şuan ilk günler gibi yoğun değil hatta şuan hasta olacakmışım gibi gene ağrı var kasıklarımda bugün aradım doktorumu endişelenme dedi olabiliriyor böyle dedi bilmiyorum bekliyorum

Back