Arkadaslar onumuzdekı ay rahım fılmı cektırmem gerekiyor ızmit konakta fakat ucret bilgisi anestezilı anestesız ne kadar oluyor bilginiz var mı? Hastane bilgi vermedi de. Bir de cok agrılı mı gecıyor. Ucret ve ıslem hakkında bilgi alabilir mıyım yaptıranlar sımdıden cok tesekkur ederım
Arkadaslar onumuzdekı ay rahım fılmı cektırmem gerekiyor ızmit konakta fakat ucret bilgisi anestezilı anestesız ne kadar oluyor bilginiz var mı? Hastane bilgi vermedi de. Bir de cok agrılı mı gecıyor. Ucret ve ıslem hakkında bilgi alabilir mıyım yaptıranlar sımdıden cok tesekkur ederım
Ben 2-3 sene önce 300tl ye cektirmistim 100 TL de anestezi ücreti oluyordu extra
Ama başka şehir benimkisi
Ben anestezisiz yaptırdım
Ağrılı bı islem değil bence anesteziye de gerek yok
10 dk kadar sürüyor belki daha az
Bende cektirmistim rahim filmi ben 500 ile 1000 arasi birseydi bundan 3 veya 4 ay once cektirmistim ama ben ozelde cektirmistim devlette ne kadara cekilir bilmiyorum yine bu fiyatlara yakin olmasi lazim...
Doktoruna göre ve rahmin genişliğine göre acı eşiği çok değişiyor anestezi almadan yapılanlar dahi çok ağlayarak çıkanına şahit oluyor iyi doktorların çoğu anestezi öneriyor çünkü gerçekten bundan korkup muayene olmayan Kadınlar varmış devlet hastanesini bilemem ama benim fikrimce anestezi almanız yönünüde çünkü fazlaca psikolojik etki bırakıyor ..
Ben yurt dışında yaşadığım için burda yaptırdım ve anastezisiz yaptırdım..birkaç dk bir adet agirisina benzer birşey hissediyorsun o kadar abartılı bir işlem degil..ama mümkünse anestezili çektir çünkü mutlaka kendini sikicaksin ve bu kasılma yanlış sonuç gosterbilir..benim sol tüp hidrosalpenk gibi göründü kendimi sikmistim..jinekologum öyle bişey olmadığını sadece tıkalı olduğunu söyledi..tekrar çektirmeyi düşünüyorum ama bu kez ya anestezili ya da yine normal cektirirm kendimi sikmicamdan eminim çünkü işlemi biliyorum..mümkünse anestezili çektir..