rahim filmi

istankara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
44
13
8
32
mrb kızlar ıstanbul avrupa yakasında rahım fılmı cekenler bana ulasabılırmı acaba nolur bılgı verın anestısız cokmu zor oluyor birde hangı hastaneler yapıyor ozel bahat hastanesıne gıden varmı veya cektıren

Valla cnm ben İstanbul’da değilim ama ağrı olur mu diye sormuşsun ya bence kişiden kişiye değişiyor onu gördüm burda .acıdan bayılan da olmus ,agrı sızı hissetmeyen de .şahsen ben çok acı çektim canım çok yandı .kesinlikle anestezi öneririm .bu senin agrı eşiğinle alakalı bi durum

Ben betatom mr bahcelievler de cekindim. Kanuni ile anlaşmalı imiş. 300 yada 400 dü ekim ayında cekindim. anestezi almadım. Agrı adet agrısının biraz fazlasını düşün ve esnada bacakların bükük sen yatıyosun cıplak vaziyette vakumladılar sanki rahmi oyle hissettim tansiyonum düştü nolur cabuk olun benim başım dönüyor bayılmak üzereyim dedim. Bacaklarım birbirine carpmaya başladı. Allah beterinden korusun ama hafızama kazındı benim bi kere. 3 4 ay eşimle ilişki ye zar zor girdim afedersin bacaklarımı acmaya korktum o an geldi gözümün onune. Bebek için katlandım mecbur. Demem o ki anestezili yaptır. Belki yapıdan yapıya degişiodur ama ben çok fena olmuştum.

Merhaba bende pazartesi günü film çekinmeye gideceğim doktorum rahim filmi çeken bir merkez önerdi kullandıkları aletin çok ince olduğunu ve giden hastalarının memnun olduğunu söyledi mecidiyeköy civarında bir yer. Memnun kalırsam yazarım size

Merhabalar . Ben sisli Echomar da cektirdim. Ben de hic agri kanama vs. Hic olmadi .Ayrica calisanlari asiri ilgili guler yuzlu . Sadece biraz akintim oldu o da iceriye verdikleri ilactan dolayi . Hic korkulacak gibi bisey degilmis . Burda okuduklarım beni dehsete düşürmüştü. Bazilarinin cok kanamasi olmus . Bazilarinin cok agrisi olmus . Bazilari bayilmis ayilmis .Girmeden agri kesici alan bile varmis .aman Allahim neler okudum neler :))) ödüm kopmustu resmen . Korkulacak gibi bisey degilmis yani benim açımdan oyle en azindan . Tavsiye ederim oraya gitmenizi . 2 dakikalik bi islem farkina bile varmiyorsunuz . :))

mrb canım bende aneztesılı cektırdım kendı dr yaptı suan 8 gunum olalaı hafıf leke gelıyor ve bel agrım cok

malesef oyle bende anestezılı cektırdım ama panık atagım var bende cok korkmustum kanamam suan azaldı 8gunum bugun olalı sukurler olsun hersey yolunda tuplerım acıkmıs

mrb canım bende aneztesılı cektırdım kendı dr yaptı suan 8 gunum olalaı hafıf leke gelıyor ve bel agrım cok
Gecmis olsun canimm insallah hayirli sonuclar hayirli haberler veririz birbirimize :) ben de hic ne agri ne kanama falan olmadi . Siz nerde oldunuz

Gecmis olsun canimm insallah hayirli sonuclar hayirli haberler veririz birbirimize :) ben de hic ne agri ne kanama falan olmadi . Siz nerde oldunuz
sizede gcmıs olsun canım ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum sultancıflıgınde ozel bahat hastnesı var orda tedavım suruyor kendı dr cektırdım siz nezaman cektrdınız

sizede gcmıs olsun canım ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum sultancıflıgınde ozel bahat hastnesı var orda tedavım suruyor kendı dr cektırdım siz nezaman cektrdınız
Tesekkur ederim ben gecen ay cektirdim. sisli de echomar da cektirdim

Bende orda cektircem inşallah p.tesi filan. Bi sonuç alabildiniz mi gebelik var mı acaba? Filmden sonra hamile kalan cok var

Bende orda cektircem inşallah p.tesi filan. Bi sonuç alabildiniz mi gebelik var mı acaba? Filmden sonra hamile kalan cok var
Ben de yokmus sorun cannoom . Esimdeydi zaten sorun o da ameliyat oldu iste . Maaalesef yok bizde bebiş

Kızlar rahim filmi çektirenler, çektirdikleri ilk au adete yakın sarı akıntınız geldimi? Benim ilk defa böyle bişey başıma geldi, çok merak ediyorum, kokusu yok, beyaz sarı karışık gibi. Yaşayanlar varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…