- 14 Haziran 2019
- 3
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi sibellkksall
TeşekkürederimÇekilmedim ama çektircem sıkıntıya gerek yok 5 dklık işlem. Agrısız c kollu röntgenle cektiren biyer bulun
Anestezi almadan cektirdim bidaha cekilecek olsam asla kabul etmem anestezi olmadan. Kisa sürüyor fakat cok can yakiciMerhaba arkadaşlar. 2 senelik evliyim şimdiye kadar hamile kalamadım bi kaç doktora gittim Hormon Testi Simir Testi yaptı sıkıntı yok şimdide Rahim Filmi çekilçek diyor. Daha önce Rahim filmi çektiren var mı
Çok gerekli birşey mi peki sonuctta testlerim temiz çıktı doktorda pek ille de yaptır demedi yani kararsızımAnestezi almadan cektirdim bidaha cekilecek olsam asla kabul etmem anestezi olmadan. Kisa sürüyor fakat cok can yakici
Gerekli tabi tüplerin acikmi kapalı mı bu sekilde anlaşılır mutlaka yaptirÇok gerekli birşey mi peki sonuctta testlerim temiz çıktı doktorda pek ille de yaptır demedi yani kararsızım
Bugun bende aneztezi ile cekildim. Bayilana kadar heyecan stresten zaten bayilacaktim. Tupler acik cikti bakalimSalı günu genel anestezi ile cekildim iyikide anestezi ile cekilmisim acısını bilmiyorm ama o masada bayilana kadar beklerken bile cok gerildim o aletleri gordukce cok korktum normal cekilemezmisim yani bunu anladim bence anestezi ile cekilin
Evet gercekten öyle oluyor gecmis olsunBugun bende aneztezi ile cekildim. Bayilana kadar heyecan stresten zaten bayilacaktim. Tupler acik cikti bakalim
Cok sagol canimEvet gercekten öyle oluyor gecmis olsun