Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor istemedi mi rahim filmini, neden
Cunki filmden sonra herkes yeni evlisin sana cok zarar verecek deyip korkuttular beniDoktor istemedi mi rahim filmini, neden zararı olacağını düşünüyorsun arkadaşım?
Herkes herşeyi o kadar cok biliyor ki boşboş konuşuyorlar her fırsattaCunki filmden sonra herkes yeni evlisin sana cok zarar verecek deyip korkuttular beni
Rahim filminianeztezili mi cektirdiniz ozelde ya da devlette son olaarak ucretini yazabilir misiniz arkasim cok cani yandigini soylediArkadaslar ben bugun rahim filmi cektrdim . Ama bir yil olmadi evleneli bi zarari olur mu die korkuorum bilgisi olan var mi ?
Rahim filminianeztezili mi cektirdiniz ozelde ya da devlette son olaarak ucretini yazabilir misiniz arkasim cok cani yandigini soyledi
Ek olarak rahim filmi cekildikten sonra gebee kalindigini cok duydum boyle bi beklentiniz vaarsa degerlendirin yalniz dusuk yapanlar da olabildigi iicin tutunma sureci ve sonrasinda b
Saglikli besleenip vucudunuzu yormamanizi oneririm.
Anestezili cektrmedim özelde cektrdim ama . Cok agridi hatta hayatim boyunca hic bu kadar ciglik atmamisimdr . 700 liraya cekildi film . Bu ay korunmam gerektigini soyledi doktor hic bir sorunumda yokmus tuplerim falan acikmis . Ama bnde hormon bozuklugu var ve tedavi olurum temmuzz ayina kadar gebelik beklemiorum cunki ilaclarmda dogum kontrol hapi varRahim filminianeztezili mi cektirdiniz ozelde ya da devlette son olaarak ucretini yazabilir misiniz arkasim cok cani yandigini soyledi
Ek olarak rahim filmi cekildikten sonra gebee kalindigini cok duydum boyle bi beklentiniz vaarsa degerlendirin yalniz dusuk yapanlar da olabildigi iicin tutunma sureci ve sonrasinda b
Saglikli besleenip vucudunuzu yormamanizi oneririm.
bana herkes hic acimio deyip kandrdilar beni ama berbat acidi tabi bu kisiden kisiye degisio aciya dayanklysan bilemiorum . Allah yardimcin olsunZararı olacağını bende düşünmüyorum öyle birşey olsa doktor baştan söylerdi peki canın çok acidimi benimde çektirmem gerekiyor da çok acıyor diye duydum bu arada geçmiş olsun
Aynen oyle filme kadar hic bisi olmaz canin bile acimaz diolar filmden sonra nie cektin cok tehlikeli diolar artik anlamiorum kimseyiNeden bilip bilmeden insanlari korkutuyor bu millet anlamiyorum. Eger tuplernde tikaniklik varsa yapisiklik vs vs baska bi problem varsa bunun erkenden anlaşılması daha iyi değil mi canim. bende cektirdim doktor gerekli görmüş istemis. Etrafina kulaklarını TİKA bizim insanimiz bilgisi olmadan çok konusmayi sever illa bisey diyecekler bu konuda bilgim yok susayim karsimdakini yanlis yonlendirmiyim diye bisey asla akillarina gelmez
Ne tür zararlar olacakmis? Söylediler miCunki filmden sonra herkes yeni evlisin sana cok zarar verecek deyip korkuttular beni
Aksine rahim filmi cekilirken verilen ilacla hafif yapisiklik ve tikanikliklarda acilabilir. Ben cektirdikten 2 ay sonra hamile kaldimArkadaslar ben bugun rahim filmi cektrdim . Ama bir yil olmadi evleneli bi zarari olur mu die korkuorum bilgisi olan var mi ?
Ben vajinismus geçmişi olan bir insanım.ankara etlik Zübeyde hn da çektirdim.vallhi canım yanmadi.2 faktör var : biri rahim filmi çekerken kullanılan aletin teknolojisi diğeri kişisel acıya duyarlılık.cektirmeden önce burada canım çok yandı diyenleri okurken dizlerim titrerdi..ama öyle olmadı benim icin.evet nadiren rahim filmi sonrası komplikasyonlar olabilir enfeksiyon gibi.ama devlet Hastanesi'nde olmasına rağmen bir kaç öncesi ve sonrası kullanmam için antibiyotik verdi doktor.hicbir sorun yaşamadım.Zararı olacağını bende düşünmüyorum öyle birşey olsa doktor baştan söylerdi peki canın çok acidimi benimde çektirmem gerekiyor da çok acıyor diye duydum bu arada geçmiş olsun
Tehlikeli olan neymiş peki? Bunu hiç anlayamadim şuan. Hani anestezisiz can acıyabilir onu anlarım. Ben anestezili olmayı tercih ettim. Rahat geçirdim. Ama baska ne tehlikesi varmis merak ettimAynen oyle filme kadar hic bisi olmaz canin bile acimaz diolar filmden sonra nie cektin cok tehlikeli diolar artik anlamiorum kimseyi![]()