- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi chatlak_anne
Ben regl oldum ctesi günü
Çatlatma iğnesi işe yaramadı ...önümüzdeki maçlara inşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım ben hala gün sayıyorum daha 13 gün var. Daha önce bende çatlatma iğnesi kullandım bana da nasip olmadıBen regl oldum ctesi günü
Herşeyin hayırlısı demekki zamanı varHayırlısı olsun canım ben hala gün sayıyorum daha 13 gün var. Daha önce bende çatlatma iğnesi kullandım bana da nasip olmadı
Hayırlısı olsun canım ben hala gün sayıyorum daha 13 gün var. Daha önce bende çatlatma iğnesi kullandım bana da nasip olmadı
Yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde yapılıyorÇatlatma iğnesi ne zaman neye göre yapılıyor
Aşılamanız tuttu mu acabaBen 4 ay önce çektirdim yine de gebe kalamadım. Bu ay aşılama oldum 9. Gunumdeyim
Ben beklemiyorum bir süreMerhaba arkadaşlarrr
sanırım 1 tane hamişimiz olmuş başkka yokmu hepimiz beklemedemiyiz
EVet öyle oldu teşekürlerYumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde yapılıyor
Niye hayırdırBen beklemiyorum bir süre![]()
Hakkınmızda hayırlısı olsunnBen de 1 hafta önce çektirdim, hayırlısı olsun kızlar
Aminn canımHakkınmızda hayırlısı olsunn
Eşimi göreve gönderdiler bu ay burada olmayacak büyük ihtimalNiye hayırdır
Ben dün olmalıydım bgün oldum ama yinede beklemedeyi
zamanı var elbet
Ben çektirdim canımKızlar anestesiz çektiren var mı içinizde
Nasıl oluyor ben biraz korktum sanırım daBen çektirdim canım
Hiç korkma rahat ol kendini kasmazsan sıvı çabuk gidiyor işlem 5 dk ancak sürüyorNasıl oluyor ben biraz korktum sanırım da
Çok teşekkür ederim umarım sıkıntısız halledebilirmHiç korkma rahat ol kendini kasmazsan sıvı çabuk gidiyor işlem 5 dk ancak sürüyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızÇok teşekkür ederim umarım sıkıntısız halledebilirm