Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kriz doneminde cok zor ya hem maddi hem manevi mafoluyor insan..

Sen de de ilk günler ağrı olmadı sanırım. Daha yeni oluyor. Ben de ağrı yaşamadım bana da yumurtam çatlamamş ve gebelik olmyckmş gbi geliyor. Hayırlısı..

Sen de de ilk günler ağrı olmadı sanırım. Daha yeni oluyor. Ben de ağrı yaşamadım bana da yumurtam çatlamamş ve gebelik olmyckmş gbi geliyor. Hayırlısı..
Bende çok kestiremedim ya sanki vardı ağrılar ama benim normal yumurtlama dönemlerimde de oluyordu ağrımmm
Senin kaç gün oldu vurulalı iğneyi

Bende çok kestiremedim ya sanki vardı ağrılar ama benim normal yumurtlama dönemlerimde de oluyordu ağrımmm
Senin kaç gün oldu vurulalı iğneyi
Bugün 6. Gün. Bende normalde de yumurtlama dönemi ağrı olmuyordu. Adet döneminde feci sancılar yaşadığım için yumurtlama dönemndekini hisstmydum belki de. Bundan 9ay öncesine kdr pko yoktu bu ay gittğmde söyledi doktor. Hatta o da şaşırdı son geldğnde yumrtalklarn sağlklydı yeni başlamış dedi. Ona rağmen iğne işe yaramazsa tüpler tıkank olablr dmktr dye düşünyrm. Bakalım tekrar mı iğne dener yksa film mi ister. Eşim de daha spermine baktrmadı. Eğer hasta olursam o da gidip örnek vereck

direk rahm filmi ister sanırım
Ama inşallahhh gerek kalmazzz

Özelde cektirdiysen fiyatı ne kadar

Bu ay olmazsa ben de bir sonraki ay cektiricem.
Okudugum kadariyla anesteziye gerek yok diyorlar. Benim ozel sigortam var. Bu islemi Karsilar mi bilmiyorum ama.

Canım ben konu dışı bir şey soracağım. Düşükler kaçıncı haftalarda olmuştu? Benim de kalp durması sonucu düşüğüm oldu da.

Dr tahmin de bulundu mu peki.çocuktan genetik için parça alındı mı canım.allah yaşatmasın bi daha bu acıyı
Amin. Allah kimseye yaşatmasın canım. Malesef o gün gittiğim hastane genetik teste göndermiyormuş. Patalojiye gitti ama ondan çıkan sonuç da plasenta yaşlanması ve dejenere olması şeklinde. Bunun neden olduğu belli değil. Kan pıhtılaşması ya da başka bir sebep yok, kromozom bozukluğudur diye yorum yaptı doktor.

Hormon testi yaptırdın mı peki adetin üçüncü günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…