- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada
Hiç kasma kendini gerçekten korkacak hiçbirşey yok
Gittin mi hastaneye çıkınca haberdar et beni deİnşallah ya yarın sabah gidicem allahımm inşallah kolay geçer
Ama genelde hsg den sonra 3 4 ay daha bekliyorlar hemen aşılama mı yapacakMerhaba arkadaşlar sonuçlarımız temiz çok şükür doktor sebepsiz infertilite dedi.aşılama olacak dedi adet olunca gel dedi adet oldum yarın gidicem inşallah bakalım hayırlısı dua edin
Benimde hemen sonraki ay oldu 1 sene oldugu icin.Ama genelde hsg den sonra 3 4 ay daha bekliyorlar hemen aşılama mı yapacak
Anladım benim de 1 seneyi geçti ama doktorum 3 ay olma ihtimali yüksek oluyor eğer olmazsa gel dediBenimde hemen sonraki ay oldu 1 sene oldugu icin.
Yasin kac belkide ondan bekleyelim demistir.asilamada basit bi islem ihtimali biraz daha artiriyosun.Anladım benim de 1 seneyi geçti ama doktorum 3 ay olma ihtimali yüksek oluyor eğer olmazsa gel dedi
26 yaşındayım. Aynen bende yaz tatiline kadar gidemem ama bu süreçte olmazsa yazın düşünüyorum artıkYasin kac belkide ondan bekleyelim demistir.asilamada basit bi islem ihtimali biraz daha artiriyosun.
Nerde cektirdin ne kadar sure bekledin cNim bende cektiricemde cok beklermiyimMerhaba Dün rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok sonrasında da 10 dakikalık bi ağrım oldu adetsancısı gibi ağrı çok anlık bir korkulacak birşey yok... korkmayınn....
Veee en önemli şey 2-3 gün sonra yumurtlama günüm bu dönemi güzel değerlendirmek istiyorum.Aslında çok bel bağlamak istemiyorum desem de ister istemez bende hamile kalırmıyım diye panikliyorum ...Çok hevesliyim...Umarım bu sefer olur
Burdanda güzel sonuçlarımı anlatmak için açtım burayı..Umarım boşa çıkmazz
Gittin mi hastaneye çıkınca haberdar et beni de
26 yaşındayım. Aynen bende yaz tatiline kadar gidemem ama bu süreçte olmazsa yazın düşünüyorum artık
Hadi gözün aydın inşallah daha güzel haberlerde alırsınHiç korkulacak bir yanı yokmuş anlık sancı geldi bi baktım bitmiş sonucum da temiz çıktı çok şükür anesteziye gerek yokmuş gerçekten
Benim özeldeki doktorum o ay korunmamı söylemişti ama devletteki profesör olan doktorum 4 5 gün ilişki olmasın sonra olsun demişti bende 4 5 gün bekledim ama sonrasında korunmadımDr bana dört gün sonrasına ilşki olsun dedi
Merhaba evet çatlatma iğnesi oldum hiç ümidim olmadığından saymamıştım sen sorunca saydım bugün vurduğum günden itibaren 9. Günümdeyim arada kasık ağrım ve adet olucakmışım gibi ağrılarım var ama dediğim gibi nedense ilk andan itibaren böyle hissediyorumC chatlak_anne merhaba. Baştan okudum da çatlama iğnesi olmuşsunuz. Kaçıncı gündesiniz ağrınız ya da belirtileriniz var mı. Ağrı olduysa kaçıncı gün başladı merak ettim..
Ben bi tanıdığım sayesinde istediğim ay çektirdim bağcılar devlet hastanesinde ama benimle birlikte çektirecwk olanlar zor aldıklarını söylediler ama bence şansını dene çünkü dışarda çok pahalı ve bence gerksiz 5 dklık bi acı bile değilNerde cektirdin ne kadar sure bekledin cNim bende cektiricemde cok beklermiyim
Zor sınavlar allahh hepimizin yardımcısı olsun ama elinden geldiği kadarıyla devlet hastanesinde halletmeye çalış çünkü dışarda ciddi paralar harcanıyor ben çalıştığım halde devlet hastanesinden faydalanmaya çalıştım ilk başta acemelik edip özellere para döktüm. Hele ki tahlillerde falanMerhaba ben acemiyim bu konularda acikcasi .. bana yaridmci olur musunuz acaba hangi hastanede cekildiniz .. bizde yeni basliyoruz tedavilere insallah iyi sonuclar aliriz hepimiz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin .. evlatla sinamasin kimssyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?