Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada

Merhaba ben acemiyim bu konularda acikcasi .. bana yaridmci olur musunuz acaba hangi hastanede cekildiniz .. bizde yeni basliyoruz tedavilere insallah iyi sonuclar aliriz hepimiz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin .. evlatla sinamasin kimssyi ..

Merhaba arkadaşlar sonuçlarımız temiz çok şükür doktor sebepsiz infertilite dedi.aşılama olacak dedi adet olunca gel dedi adet oldum yarın gidicem inşallah bakalım hayırlısı dua edin

Merhaba arkadaşlar sonuçlarımız temiz çok şükür doktor sebepsiz infertilite dedi.aşılama olacak dedi adet olunca gel dedi adet oldum yarın gidicem inşallah bakalım hayırlısı dua edin
Ama genelde hsg den sonra 3 4 ay daha bekliyorlar hemen aşılama mı yapacak

Nerde cektirdin ne kadar sure bekledin cNim bende cektiricemde cok beklermiyim

C chatlak_anne merhaba. Baştan okudum da çatlama iğnesi olmuşsunuz. Kaçıncı gündesiniz ağrınız ya da belirtileriniz var mı. Ağrı olduysa kaçıncı gün başladı merak ettim..

Hsg islemi sirasinda rahime cok fazla radyasyon veriliyor. Mutlaka islem sonrasinda her gun kefir icin. Bol bol ev yapimi yogurt yiyin. Yogurt ve kefir vucuttaki radyasyonu atar.

Arkadaşlar bende rahim filmi çektircem önümüzdeki günler inş. Korkttuğum kadar acı çekmem

C chatlak_anne merhaba. Baştan okudum da çatlama iğnesi olmuşsunuz. Kaçıncı gündesiniz ağrınız ya da belirtileriniz var mı. Ağrı olduysa kaçıncı gün başladı merak ettim..
Merhaba evet çatlatma iğnesi oldum hiç ümidim olmadığından saymamıştım sen sorunca saydım bugün vurduğum günden itibaren 9. Günümdeyim arada kasık ağrım ve adet olucakmışım gibi ağrılarım var ama dediğim gibi nedense ilk andan itibaren böyle hissediyorum

Nerde cektirdin ne kadar sure bekledin cNim bende cektiricemde cok beklermiyim
Ben bi tanıdığım sayesinde istediğim ay çektirdim bağcılar devlet hastanesinde ama benimle birlikte çektirecwk olanlar zor aldıklarını söylediler ama bence şansını dene çünkü dışarda çok pahalı ve bence gerksiz 5 dklık bi acı bile değil

Merhaba ben acemiyim bu konularda acikcasi .. bana yaridmci olur musunuz acaba hangi hastanede cekildiniz .. bizde yeni basliyoruz tedavilere insallah iyi sonuclar aliriz hepimiz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin .. evlatla sinamasin kimssyi ..
Zor sınavlar allahh hepimizin yardımcısı olsun ama elinden geldiği kadarıyla devlet hastanesinde halletmeye çalış çünkü dışarda ciddi paralar harcanıyor ben çalıştığım halde devlet hastanesinden faydalanmaya çalıştım ilk başta acemelik edip özellere para döktüm. Hele ki tahlillerde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…