Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar rahim filminden sonraki ilk adet sıkıntılı mı geçiyor yani? Ben de önümüzdeki hafta çektireceğim de. Sonraki günler nasıl olur işe gidemez miyim diye gözüm korktu şimdi.

Kızlar rahim filminden sonraki ilk adet sıkıntılı mı geçiyor yani? Ben de önümüzdeki hafta çektireceğim de. Sonraki günler nasıl olur işe gidemez miyim diye gözüm korktu şimdi.
Yoo gidersin canım bana doktorum ağrı kesici içebilirsin demişti ama hiç gerek durmadım normal bi kasık ağrısı oluyor. Adette de kanamam çok oldu ama okula gittim ben tüm gün ayakta oluyorum ama sıkıntı olmadı

Sen de mi öğretmensin canım? Ben de öğretmenim. Bakalım inşallah sorunsuzca geçer. Senin de anestezi ile olmuştu değil mi?

Benim ilk ayda olmadı bu ayda doktorum çatlatma iğnesi falan verdi amaaa benim ümidim yok...Hiç inanmadım niyeyse bu tedaviye

Kızlar merhaba bende Pazartesi çektireceğim.iki düşüğüm var kalp durması sonucu.anesteziye gerek Yok dedi dr um.amh sonucum 0,74 çıktı dr düşük dedi aşılama olabilir dedi.afas diye bi test istedi onu yaptırdım 20 gün sonra çıkıcakmış sonuç.bende korkuyorum hsg den ya anestezisiz çok rahat olanlar varmış rahatladım biraz ama

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 5 yildir evliyim çocuk istiyoruz 3 yıldir rahim filmi çektirmek istiyorum önerebileceginiz biryer varmi. Teşekkürler

Ben devlet hastanesinde anestezisiz ... bence abartılacak birşey yok benim ilk ay olmadı sizde işe yarar umarım

Hiç kasma kendini gerçekten korkacak hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…