- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
Keske.olsun canim ilk ay olcak diye bisey yok.zamani var demekkiBende belimin ortası öyle ağrıdı ki normal demek ki.. Keşke bebek olsaydı ama hayırlısı
Yok canim korkmasin gözun.agri kesici alirsin 1 tane benim oyle gecmistiKızlar rahim filminden sonraki ilk adet sıkıntılı mı geçiyor yani? Ben de önümüzdeki hafta çektireceğim de. Sonraki günler nasıl olur işe gidemez miyim diye gözüm korktu şimdi.
Aynen canım hayırlısı bu ay eşim yoktu zaten martta güzel haber alırım inşallahKeske.olsun canim ilk ay olcak diye bisey yok.zamani var demekki
Yoo gidersin canım bana doktorum ağrı kesici içebilirsin demişti ama hiç gerek durmadım normal bi kasık ağrısı oluyor. Adette de kanamam çok oldu ama okula gittim ben tüm gün ayakta oluyorum ama sıkıntı olmadıKızlar rahim filminden sonraki ilk adet sıkıntılı mı geçiyor yani? Ben de önümüzdeki hafta çektireceğim de. Sonraki günler nasıl olur işe gidemez miyim diye gözüm korktu şimdi.
Yoo gidersin canım bana doktorum ağrı kesici içebilirsin demişti ama hiç gerek durmadım normal bi kasık ağrısı oluyor. Adette de kanamam çok oldu ama okula gittim ben tüm gün ayakta oluyorum ama sıkıntı olmadı
Evet canım öğretmenim bende. Yok canım ben 5 dk için anestezi almak istemedim iyi ki de almamışım hemencecik bittiSen de mi öğretmensin canım? Ben de öğretmenim. Bakalım inşallah sorunsuzca geçer. Senin de anestezi ile olmuştu değil mi?
Bu ay çok rahat bir adaydım doğrusu :) eşim yoktu ilk defa kırmızıları beklemedim :) ama 18 martı bekleyemeye başladım inşallah bu ay güzel olur herşeySelam kızlarrrr
Nasılsınızzz
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun umarım bu ay adet olmazsınnArkadaşlar ben çektirdim rahim filmini. Çok şükür anestezili olduğu için sıkıntı yaşamadım.
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 5 yildir evliyim çocuk istiyoruz 3 yıldir rahim filmi çektirmek istiyorum önerebileceginiz biryer varmi. Teşekkürler
İstanbul daNerede yaşıyorsun ?
Hiç kasma kendini gerçekten korkacak hiçbirşey yokKızlar merhaba bende Pazartesi çektireceğim.iki düşüğüm var kalp durması sonucu.anesteziye gerek Yok dedi dr um.amh sonucum 0,74 çıktı dr düşük dedi aşılama olabilir dedi.afas diye bi test istedi onu yaptırdım 20 gün sonra çıkıcakmış sonuç.bende korkuyorum hsg den ya anestezisiz çok rahat olanlar varmış rahatladım biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?