Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende bu perşembe çektirdim çok ağrı olmadı çok şükür 20 dakika sonra tamaen geçti gibi.1 hafta sonra sonuç çıkacak yarın da servikal kültür yaptırcam herşey bitecek toparlayıp doktorun yanına bakalım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah Rabbim yardım etsin

Merhaba bende bu perşembe çektirdim çok ağrı olmadı çok şükür 20 dakika sonra tamaen geçti gibi.1 hafta sonra sonuç çıkacak yarın da servikal kültür yaptırcam herşey bitecek toparlayıp doktorun yanına bakalım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah Rabbim yardım etsin
İnşallahh hayırlı sonuçlar alırsınn benimde cuma günü regl günüm adet olmıym diye dua ediyorum sonuçlarım iyi çıktı ...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahh

Ben sonucu hemen aldım neden bir hafta sonra devlette mi yaptırdınız

Arkadaşlar bir sorum olacak, rahim filmi ne zaman çekiliyor? Adetliyken mi adet bitiminde mi? Doktorum bana adetin birinci günü haber vermemi söyledi de.

Merhaba kızlar rahim filmi çektirdiğim de yeni açmıştım bu konuyu hemen ardından hamile kalırmıyım diyee ..ama erken geldi reglim de ama benim umudum hala var ...

Merhaba kızlar rahim filmi çektirdiğim de yeni açmıştım bu konuyu hemen ardından hamile kalırmıyım diyee ..ama erken geldi reglim de ama benim umudum hala var ...
Umudunu asla kaybetme.olacak.bende bu ay cektirmistim canim regl oldum ama ilk defa bu reglimde cok kasik agrim oldu sendede oldumu boyle bisey

Nekadar erken geldı cnm ben de cektırdım buay denıyorum 22. Gunum
Canım yarın olmam gerekiyordu normalde ptesinden beri lekelenmelerim vardı dün kanama başladı.
Umudunu asla kaybetme.olacak.bende bu ay cektirmistim canim regl oldum ama ilk defa bu reglimde cok kasik agrim oldu sendede oldumu boyle bisey
Yok canım umudumu takibi kaybetmiyorum.Kasık ağrım her adet döneminde olduğu kadar oldu bi değişiklik olmadı sadece bikaç gün öne geldi

Canım yarın olmam gerekiyordu normalde ptesinden beri lekelenmelerim vardı dün kanama başladı.

Yok canım umudumu takibi kaybetmiyorum.Kasık ağrım her adet döneminde olduğu kadar oldu bi değişiklik olmadı sadece bikaç gün öne geldi
Hayırlısı cnm bende hamılelık ıcın ugrasıyorum 22.gunum bakalım neler olcak

Aaa sizinde mi oldu benim de oldu ve normalden çok fazla kanamam oldu korktum hatta ama 4 günde normale dönünce rahatladım
Ayni ayni.ilk baslayacagi gün asiri kasik agrim ve belim agridi ve kanamam normalden fazla oldu.ben kasik agrisi nedir bilmezdim bu yasima kadar.

Back