Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadım

1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada
1000tl verecegime o aciyi cekerim daha iyi

Amin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadım
Bende korkuyorum acırmı diye yaaa ilişkide

Bende özel hastanede yaptırdım geçen ay canım ama doktorum anestezili önerdi işlem bittikten sonra uyandırdılar iki gün şiddetli ağrılar ve kanama yaşadım bi benim böyle sanırım herkes acısız diyor ama

Bu arada bende devlet hastanesinde cektirdim hsgyi.inanin abartildigi gibi deil.bana doktor su an yanman olacak diyene kadar hissetmedim.bile oda anlikti.kalkip giyinip cikmam 5 dkyi bulmadi.cidden girecekler kendini korkutup onyargiyla girmesin.

Canım hemen bu ay olmasa da, kistin fln yoksa, benim gibi çekildikten iki ay sonra hamile kalabilirsin. Çevremde de gördüm duydum 2 ay sonra hamile kalan çok. Bu ay için şartlama kendini. Yumurtlama takip etmedim ben o ay, ve ilk kez ay sonuna dek ortalama gün aşırı değerlendirdik. Hakkında hayırlısı olsun.

Allah razı olsunn çok saoll ...Ben önümüzdeki 6 ay olarak bakıyorum çünkü genelde doktorlarda böyle yönlendiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…