- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 33
- 28
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
1000 tlAnestezi verildi mi canim ve hangi hastanede oldun fiyati ne kadar
Amin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadımBende senin 2. doktoru dinlemeyi düşünüyorum işimi şansa bırakmıym diyorum zaten yarın kendi doktoruma da gidicem yüksek ihtimal oda korunma diycek..ben daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım kalp atışına kadar kimseciklere söylemiycem ama sonra avazım çıktığı kadarrr bağırıcammm.Biz anne olalımm inşallahhh
Peki kac dakika surdu bide adetten sonra cekilmesi mi gerekiyorBen anestezisiz devlet hastanesinde çektirdim dışarda çok para ya boşuna bence
1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada1000 tl
Evet hemen adet bitiminde bi kaç gün içinde yapılıyorPeki kac dakika surdu bide adetten sonra cekilmesi mi gerekiyor
Benim çekildiğim hastanede öyleydi anestezili 1000 anestezisiz 8001000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada
1000tl verecegime o aciyi cekerim daha iyi1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada
:) sende haklısın ben devletten gün aldım taa mayısın sonuna gün verdiler o kadar bekleyemedim mecburen özelde yaptırdım1000tl verecegime o aciyi cekerim daha iyi
Bende korkuyorum acırmı diye yaaa ilişkideAmin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadım
Acimiyo canim korkma hic.lekelenmen bittiyse basla calismalara :))Bende korkuyorum acırmı diye yaaa ilişkide
İlişki anında değil ama sonrasında kasıklarım da yanma oldu canım ama belki de benimle alakalıdır kendini şartlandırma sen rahat olBende korkuyorum acırmı diye yaaa ilişkide
Canım hemen bu ay olmasa da, kistin fln yoksa, benim gibi çekildikten iki ay sonra hamile kalabilirsin. Çevremde de gördüm duydum 2 ay sonra hamile kalan çok. Bu ay için şartlama kendini. Yumurtlama takip etmedim ben o ay, ve ilk kez ay sonuna dek ortalama gün aşırı değerlendirdik. Hakkında hayırlısı olsun.Merhaba Dün rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok sonrasında da 10 dakikalık bi ağrım oldu adetsancısı gibi ağrı çok anlık bir korkulacak birşey yok... korkmayınn....
Veee en önemli şey 2-3 gün sonra yumurtlama günüm bu dönemi güzel değerlendirmek istiyorum.Aslında çok bel bağlamak istemiyorum desem de ister istemez bende hamile kalırmıyım diye panikliyorum ...Çok hevesliyim...Umarım bu sefer olur
Burdanda güzel sonuçlarımı anlatmak için açtım burayı..Umarım boşa çıkmazz
Kuzum ben ankara da özelde yaptırdım1000 tl mi????* çok pahalıya çektirmişsin ben devlette çektrdim eğer ogün orda bi aksilik olursa diye özelden de fiyat almıştım 500 tl di İstanbuldayım bu arada
Hangi hastane.bende bi kac ozelden fiyat almistim.1000 tl alti yoktu hic.Kuzum ben ankara da özelde yaptırdım
Bugün başlıycaz yarın yumurtlama günüm rabbim emeklerimiz boşa çıkartmasınAcimiyo canim korkma hic.lekelenmen bittiyse basla calismalara :))
Deniycem mecburrİlişki anında değil ama sonrasında kasıklarım da yanma oldu canım ama belki de benimle alakalıdır kendini şartlandırma sen rahat ol
Allah razı olsunn çok saoll ...Ben önümüzdeki 6 ay olarak bakıyorum çünkü genelde doktorlarda böyle yönlendiriyormuşCanım hemen bu ay olmasa da, kistin fln yoksa, benim gibi çekildikten iki ay sonra hamile kalabilirsin. Çevremde de gördüm duydum 2 ay sonra hamile kalan çok. Bu ay için şartlama kendini. Yumurtlama takip etmedim ben o ay, ve ilk kez ay sonuna dek ortalama gün aşırı değerlendirdik. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?