Rahîm filmi

Erdgn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
115
7
16
28
Kızlar ben rahimi filimi cektirecem sizce özelde mi cekilmeliyim devlette mi ve devlet te cekerken anestezi yapılıyor mu

Kızlar ben rahimi filimi cektirecem sizce özelde mi cekilmeliyim devlette mi ve devlet te cekerken anestezi yapılıyor mu

Bende ramazandan sonra çektırcem devlette özel çok pahalı 5 dk adet sancısı gıbı oluyor bitiyor deniyor anestezisiz yaptırcam çok korkuyorsanız anestezi alın özelde var ama devlette varmı bilmiyorum

Bu
Bende ramazandan sonra çektırcem devlette özel çok pahalı 5 dk adet sancısı gıbı oluyor bitiyor deniyor anestezisiz yaptırcam çok korkuyorsanız anestezi alın özelde var ama devlette varmı bilmiyorum
bugün özelde cektirdim ben 700 tl ye okadar güzel ilgilendiler ki prenses gibi hissettim evet çok para ama önemli olan rahatlik ve düzgün bilgi devlette anestezi yapmadıkları için istemedim çünkü çok ağrılı bi islemmis

Bu
bugün özelde cektirdim ben 700 tl ye okadar güzel ilgilendiler ki prenses gibi hissettim evet çok para ama önemli olan rahatlik ve düzgün bilgi devlette anestezi yapmadıkları için istemedim çünkü çok ağrılı bi islemmis

geçmiş olsun canım özeller daha ilgili tabi anestezi alarakmı yaptırdın sen burdada anestezisiz 900 dediler özeller

Evet canım anestezili 750 dediler 700 e anlaştık başka bi özelde de bana 1000 lira dediler

Ben de hamilelikten once cektirmistm. Miyom icin ozelde cekilmisti. 320 liraya cektirdm. Cekildigim ay hamile kaldim

Ve merak ettigim konu rahim filmi çekildiği an dr o an nerden takip edyr
Evet canm hala var miyomum. Nerden takip ediyor derken o kismi anlamadim? Anestezili oldum o anla ilgili bisey soruyosan anestezi aldigim icin bilmiyorum malesef ama sonucum cd de ckmisti

Yanı hanı tüpler yapisiksa o an açıldığını nasil görüyorlar dr sonra cd ye baktı mi benim sonuç yarın cikacak gösterecem ama bi yapisiklik vb bişey yok dedi nerden bildi o kafamı karistirdi

Yanı hanı tüpler yapisiksa o an açıldığını nasil görüyorlar dr sonra cd ye baktı mi benim sonuç yarın cikacak gösterecem ama bi yapisiklik vb bişey yok dedi nerden bildi o kafamı karistirdi
Iceriye basincli su sıkıyolar eger sıkılan sıvı rahat dagilim gosteriyosa tikaniklik yoktur diye biliyorum cunku benim sonucumda buna benzer bisey yaziyordu. Gonderilen sivi engelsiz dagilim gosterip tuplere ulasmistir gibi biseydi sanirim tam hatirlayamiyorum braz daha tip diliyle yazilmis bi yaziydi

Bilebilir canm sonucta iceriye bi cihaz yerlestiriliyo o cihaz kolay girdiyse bilebilir. Cihazin ucunda kamera var onla bakiyor diye biliyorum zaten

Back