Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün bende çekilicem nedense korkuyorum kadın olmak ne zor işmiş yahu((

Kızlar fulya açıkemar da çektirdim en ufak bi acı olmadı bende kanamada olmadı boşa korkmuşum smear aldırma gibi bişe

Haft Sonu rahim filmi cektirecegim Anestezi almalimiyim almamalimiyim Bana akil verin kizlar

Haft Sonu rahim filmi cektirecegim Anestezi almalimiyim almamalimiyim Bana akil verin kizlar
Çok acı veriyo bende 2 ay olcak cektireli orayi sesimle yiktim 5 dakka bile surmuyo boşuna özele gidipte paranı çöpe atma hemen kalkiyosun acı o sedyeye kalıyo sonrasında kanama vs. Kendin bilirsin ama 2 3 dakika için anesteziye gerek yok

Siz de letter oldunuz sanirim belki makineleri eski oldugu icin siz de aci olmustur.

Ben Ocak ayında İstanbulda bi klinikte acısız agrisiz çektirdim hiç anesteziye gerek yok 2 3 dakikalık bişey bende çok korkmuştum sürekli yorumlara baktım kız bana bitti kalkabikirsiniz deyince nasıl yani dedim çünkü anlamadım bile yeni bi yöntem tavsiye ederim

4 c li makinelerde aci olmuyor degil mi 4c li makinesi olan bir yer buldum da

Yarin gidip gorusecegim yeni Acilan bir yermis zaten bakalim umarim yanilmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…