- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Evet tanıdığım varböle bi kaç sene hamile kalmayıp kendiliğinden daha sonra hamile kalan varmı
ne güzlEvet tanıdığım var
Korkmayın 5 dk da bitiyorbugün bende çekilicem nedense korkuyorum kadın olmak ne zor işmiş yahu((
Rabbime sukurler olsun cektrdm ağrı oldu ama gecti simdi biraz daha iyim devlette cektrdm korkmayin sadece onu soyleyebilrm Allah isteyen herkese versinKorkmayın 5 dk da bitiyor
Ben geçen hafta cuma günü çektirdim aneztezi ile yaptırdım bikaç kişiden çok acıdığını duymuştum o yüzden riske atmadım canım biraz tatlıdırHaft Sonu rahim filmi cektirecegim Anestezi almalimiyim almamalimiyim Bana akil verin kizlar
Çok acı veriyo bende 2 ay olcak cektireli orayi sesimle yiktim 5 dakka bile surmuyo boşuna özele gidipte paranı çöpe atma hemen kalkiyosun acı o sedyeye kalıyo sonrasında kanama vs. Kendin bilirsin ama 2 3 dakika için anesteziye gerek yokHaft Sonu rahim filmi cektirecegim Anestezi almalimiyim almamalimiyim Bana akil verin kizlar
Siz de letter oldunuz sanirim belki makineleri eski oldugu icin siz de aci olmustur.Çok acı veriyo bende 2 ay olcak cektireli orayi sesimle yiktim 5 dakka bile surmuyo boşuna özele gidipte paranı çöpe atma hemen kalkiyosun acı o sedyeye kalıyo sonrasında kanama vs. Kendin bilirsin ama 2 3 dakika için anesteziye gerek yok
Internetten araştır istanbul şişli ecomar fiyatı 550 TL sıfır aci4 c li makinelerde aci olmuyor degil mi 4c li makinesi olan bir yer buldum da
Benim gittiğimde c kollu cihaz olarak geciyo 4 c mi bilmiyom turkiye de sadece orda var diye biliyorum yanlış olmasın başka şehirlerden gelen çok insan vardı ben gittigimdeIstanbul da degilim alanya da buldum bu makine aci vermiyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?