- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Evet tavsiye ediliyor benim tanıdığımda gitti sonuç ne peki canım sıkıntı varmıMerhaba kızlar bugün şişli echomar'da rahim (hsg) filmi çektirdim . Çok araştırdım nerde nasıl çektirmeliyim herkez o kadar acı çekmiş o kadar kötü anlatmış ki rahim filmini çok korktum . Sonra araştırırken karşıma cevat bayrağın videoları çıktı ve şişli echomar görüntüleme merkezinde çalıştığını öğrendim yorumları o kadar iç açıcıydı ki 50 kişi çektirdiyse 50 side olumlu yorum yapmıştı sonra bende oraya gitmeye karar verdim ve bugün gittim çalışanları çok iyi çok ilgilendiler hiç sıkıntı yapmayın sonra içeri geçiyorsunuz zaten yaptığı işlemleri söylüyor en sonunda hafif bir adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar ciddi olarak kadın doğum doktorunun yaptığı muayneden farksız iyi ki de echomara cevat bayrak'a gitmişim eger rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle arayın bulun gidin derimmmm
Ücreti 550₺ hayır uygulamadı inanın korkulacak hiçbirşey yok son sistemmiş cihazları gerçekten bende çok korkarak gitttim ama hiç acı çekmedimcanım ya ücreti ne kadardı? birde anestezı uygulamadı degıl mi?
Hayır şükürler olsun tüplerim açık ve rahmim normal yumurtalıklarım normal hiç bir problem olmadığını söylediEvet tavsiye ediliyor benim tanıdığımda gitti sonuç ne peki canım sıkıntı varmı
Anlamadığım enjekte ettikleri ilaç değil mi asıl can yakan? cihazla nasıl bir ilgisi varki? ilac aynı ilaç olduktan sonra? sen kurtulmussun ne güzel :) darısı banaÜcreti 550₺ hayır uygulamadı inanın korkulacak hiçbirşey yok son sistemmiş cihazları gerçekten bende çok korkarak gitttim ama hiç acı çekmedim
Canım evet ilaç ama adet sancısı gibi hafif bir sancı oldu sdece diğer cihazlarla röntgen çekmek için rahmi çekiştirdiklerini ve bu yüzden çok acı çektirdiğini okudum bi yerdeAnlamadığım enjekte ettikleri ilaç değil mi asıl can yakan? cihazla nasıl bir ilgisi varki? ilac aynı ilaç olduktan sonra? sen kurtulmussun ne güzel :) darısı bana
Google da Tüplerim tıkalıysa rahim filmi çekilirken canım yanar mı . Cevat bayrak videosunu izle orada neden canının yanıp yanmadığını açıklıyorAnlamadığım enjekte ettikleri ilaç değil mi asıl can yakan? cihazla nasıl bir ilgisi varki? ilac aynı ilaç olduktan sonra? sen kurtulmussun ne güzel :) darısı bana
sağol canımGoogle da Tüplerim tıkalıysa rahim filmi çekilirken canım yanar mı . Cevat bayrak videosunu izle orada neden canının yanıp yanmadığını açıklıyor
Merhaba rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınızBen de çekileceğim haftaya salı günü olumlu sonuç alan var mı yani hamile kalan
Malesef anlaşılmıyormusözür dileyerek sorucam
alttan muayene ıle tuplerın acık oldugu anlaşılmazmı
Allatn yapılan ultrasonda sadece rahminiz görünüyor, hatta rahim hakkında bile ultrasonun görüntü sınırından ötürü tam bir bilgi edinemiyormuşuz. Doktor sadece önemli büyüklükteki kistleri görebildiklerini söyledi. Yapışıklıklar veya patalojik bozukluklar ancak rahim filmi ile görülebiliyormuş. Benden yapışıklık veya daralma şüphesi ile istemişti örneğinözür dileyerek sorucam
alttan muayene ıle tuplerın acık oldugu anlaşılmazmı
Canım başka topige yazmıştım 2. Ay eşim yoktu ilk ay olmadı zaten erken adet gördüm 3. Ay ovulasyon testi yaptım ve tuttu çok şükürMerhaba rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız
önce kadın dogum doktoruna gıdıcez yıne deılmı, ordan yonlendırılıo galıbaAllatn yapılan ultrasonda sadece rahminiz görünüyor, hatta rahim hakkında bile ultrasonun görüntü sınırından ötürü tam bir bilgi edinemiyormuşuz. Doktor sadece önemli büyüklükteki kistleri görebildiklerini söyledi. Yapışıklıklar veya patalojik bozukluklar ancak rahim filmi ile görülebiliyormuş. Benden yapışıklık veya daralma şüphesi ile istemişti örneğin
Kusuruma bakmayın lütfen çok çok teşekkür ederim isim aklımda kalmamışCanım başka topige yazmıştım 2. Ay eşim yoktu ilk ay olmadı zaten erken adet gördüm 3. Ay ovulasyon testi yaptım ve tuttu çok şükür
Regl iken gittim ben hormon testi yapıldı. Bitince de rahim filmiönce kadın dogum doktoruna gıdıcez yıne deılmı, ordan yonlendırılıo galıba
hangı gun gıdılmelı pekı
Ben doktora reglim bitince gitmiştim, regl zamanı gitmem için özel bir sebebim yoktu. Sizde varsa yanlış yönlendirmek istemem. Rahim filmini regl tamamen bittikten sonra, en geç 11. güne kadar çekmek istiyorlar. Bikaç yerde böyle okumuştum, doktor da aynı şekilde bilgi verdi. Ben de 10. günümde çektirmiş oldum.önce kadın dogum doktoruna gıdıcez yıne deılmı, ordan yonlendırılıo galıba
hangı gun gıdılmelı pekı
Canım devlette çok bekliyorsun. Bide hiç ilgili değiller ben çekildim. Bayan öyle bi tersledi ki benimeraba kızlar rahim filmini devlet mi özel mi daha iyi istanbulda otrmaktaym ve bende rahim filmi çektiricem tam 6 aydr cektiremiorum korkudan
benim doktorumda echomarı önerdi oraya gidicem bende bakalım bdaki adetimden sonra 550 dedi fiyatCanım devlette çok bekliyorsun. Bide hiç ilgili değiller ben çekildim. Bayan öyle bi tersledi ki beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?