Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tavsiye ediliyor benim tanıdığımda gitti sonuç ne peki canım sıkıntı varmı

Ücreti 550₺ hayır uygulamadı inanın korkulacak hiçbirşey yok son sistemmiş cihazları gerçekten bende çok korkarak gitttim ama hiç acı çekmedim
Anlamadığım enjekte ettikleri ilaç değil mi asıl can yakan? cihazla nasıl bir ilgisi varki? ilac aynı ilaç olduktan sonra? sen kurtulmussun ne güzel :) darısı bana

Anlamadığım enjekte ettikleri ilaç değil mi asıl can yakan? cihazla nasıl bir ilgisi varki? ilac aynı ilaç olduktan sonra? sen kurtulmussun ne güzel :) darısı bana
Canım evet ilaç ama adet sancısı gibi hafif bir sancı oldu sdece diğer cihazlarla röntgen çekmek için rahmi çekiştirdiklerini ve bu yüzden çok acı çektirdiğini okudum bi yerde

Google da Tüplerim tıkalıysa rahim filmi çekilirken canım yanar mı . Cevat bayrak videosunu izle orada neden canının yanıp yanmadığını açıklıyor

Merhaba bugün rahim filmi çektirdim Eskişehir tıp fakültesinde. Oncesinde buradan ve cevreden duydugum kadariyla zor oldugu iddia ediliyordu. 5 dk bile sürmedi. Vajinaya önce açılması için alet yerleştirilip ici bezle temizlendi. Ardından ilaç basıldı. yaklaşık 10 sn. Sürdü ilaç basimi ve işlem bitti. Ne hissettin derseniz ilaç basımı esnasında hafif bi agri. Adetin ilk günü nasıl ağrıyorsa o kadar. Korkmayın özele de o kadar para vermeye hic gerek yok. Sonrasında 50 dk yürüdüm hafif lekeleme var. Ilk tuvalete girince şancı girdi bi miktar şuan gayet iyiyim. Doktorum bugünden itibaren ilişki inerdi gün aşırı ve içeriye verilen sıvıdan dolayı hamile kalmayı kolaylaştıracağı için şansımın yüksek olduğu söyledi. Allah hepimize şifa versin. Sevgiler..

özür dileyerek sorucam
alttan muayene ıle tuplerın acık oldugu anlaşılmazmı

özür dileyerek sorucam
alttan muayene ıle tuplerın acık oldugu anlaşılmazmı
Allatn yapılan ultrasonda sadece rahminiz görünüyor, hatta rahim hakkında bile ultrasonun görüntü sınırından ötürü tam bir bilgi edinemiyormuşuz. Doktor sadece önemli büyüklükteki kistleri görebildiklerini söyledi. Yapışıklıklar veya patalojik bozukluklar ancak rahim filmi ile görülebiliyormuş. Benden yapışıklık veya daralma şüphesi ile istemişti örneğin

önce kadın dogum doktoruna gıdıcez yıne deılmı, ordan yonlendırılıo galıba
hangı gun gıdılmelı pekı

meraba kızlar rahim filmini devlet mi özel mi daha iyi istanbulda otrmaktaym ve bende rahim filmi çektiricem tam 6 aydr cektiremiorum korkudan

önce kadın dogum doktoruna gıdıcez yıne deılmı, ordan yonlendırılıo galıba
hangı gun gıdılmelı pekı
Ben doktora reglim bitince gitmiştim, regl zamanı gitmem için özel bir sebebim yoktu. Sizde varsa yanlış yönlendirmek istemem. Rahim filmini regl tamamen bittikten sonra, en geç 11. güne kadar çekmek istiyorlar. Bikaç yerde böyle okumuştum, doktor da aynı şekilde bilgi verdi. Ben de 10. günümde çektirmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…