Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar meraba bende rahim filmi cektirmek istiyorum 6 aydr deniyoruz ama olmuyo acaba doktora soylesem cekerler mi oksa 1 yil olmasini mi beklemek gerekiyo butda okudum rahim filmi cektirip 2 ay snra hamilr kalan cok insan var sizden doktrnz mu istedi acaba yardmci olurmsnz

Slm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?
Ağustosta cekildim uyutularak cekildim ister istemez kendini kastigin için açık olan tüpler bile kapalı çıkma ihtimali var

Kızlar ben radyoloji teknikeriyim hsg çok çektik doktor yapıyor katedralle rahmin içine filmde görünen bir sıvı basıyor ve tüpler den içeri gidip gitmediği filmde belli oluyor film çekilirken kesinlikle kıpırdamama buz lazım bazı hanımlarda tüpler gerçekten tıkanık oluyor ama bazen daha önce çocuğu olanlardan bile istiyorlar bunlar para Tuzağı biraz da adetten hemen sonra yapılanlarda bazen kan gelebiliyor korkmayın

Peki bu filmi bizim istegimize baglids cekiyolar mi yoksa doktrn mu istemesi lazm

Slm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?
Merhaba ben 2 ay önce rahim filmi çektirmek için gittim ama masadan kalktım çığlıklarımdan kendim sağır olacaktım. Ve Dr beni azarladı psikolojim çok bozulmuştu. Ve yarım kaldı yani çekilemedi. Gecen hafta anestezili oldum inanılmaz heyecan yaptım hayatımda ilk defa anestezi alacaktım. Hemşire Damar yolunu açtı anesteziyi veriyordu son hatırladığım ama uyandığımda herşey bitmişti ve hiç Ağrım yoktu. Ben tüplerimden şüphelenmiştim. her ay kendimde hamilelik belirtisi arayıp test sonucunu negatif görüncede ağlıyordum. Ama iyi ki gitmişim tüplerim açık çıktı ama Rahmim Y şeklindeymiş. Histereskopi olman gerekiyor Dedi hiç Zaman kaybetmeden kabul ettim bir gün sonrası randevu alıp ameliyat oldum. Ve normal rahim şekline getirdiler. Yarın tam 1 hafta olacak lekelenme tarzı kanama oluyor o kadar. Ameliyat olduğum gün taburcu edildim. Sabah uyandığımda herşey yolundaydı... Hamile kalsam Bile bu durumda düşük olurmuş ya da erken doğum ve engelli olabilirmiş...

Bayanlar konuyla alakası yok ama yorumlariniz önemli benim için lütfen iyice bakarmisiniz sanki var çizgi lütfen iyi inceleyin kızlar nolur

şişli de eccomar varmıs onu tavsiye ediyorlar
Merhaba kızlar bugün şişli echomar'da rahim (hsg) filmi çektirdim . Çok araştırdım nerde nasıl çektirmeliyim herkez o kadar acı çekmiş o kadar kötü anlatmış ki rahim filmini çok korktum . Sonra araştırırken karşıma cevat bayrağın videoları çıktı ve şişli echomar görüntüleme merkezinde çalıştığını öğrendim yorumları o kadar iç açıcıydı ki 50 kişi çektirdiyse 50 side olumlu yorum yapmıştı sonra bende oraya gitmeye karar verdim ve bugün gittim çalışanları çok iyi çok ilgilendiler hiç sıkıntı yapmayın sonra içeri geçiyorsunuz zaten yaptığı işlemleri söylüyor en sonunda hafif bir adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar ciddi olarak kadın doğum doktorunun yaptığı muayneden farksız iyi ki de echomara cevat bayrak'a gitmişim eger rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle arayın bulun gidin derimmmm

Nerde echomar ve hangi doktor acaba
Merhaba kızlar bugün şişli echomar'da rahim (hsg) filmi çektirdim . Çok araştırdım nerde nasıl çektirmeliyim herkez o kadar acı çekmiş o kadar kötü anlatmış ki rahim filmini çok korktum . Sonra araştırırken karşıma cevat bayrağın videoları çıktı ve şişli echomar görüntüleme merkezinde çalıştığını öğrendim yorumları o kadar iç açıcıydı ki 50 kişi çektirdiyse 50 side olumlu yorum yapmıştı sonra bende oraya gitmeye karar verdim ve bugün gittim çalışanları çok iyi çok ilgilendiler hiç sıkıntı yapmayın sonra içeri geçiyorsunuz zaten yaptığı işlemleri söylüyor en sonunda hafif bir adet sancısı gibi bir sancı oluyor o kadar ciddi olarak kadın doğum doktorunun yaptığı muayneden farksız iyi ki de echomara cevat bayrak'a gitmişim eger rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle arayın bulun gidin derimmmm

canım ya ücreti ne kadardı? birde anestezı uygulamadı degıl mi?

Canım ben tam 1 sene önce çektirdim. Hazırlıklar dahil 5-6 dk lık birşey. Öyle çok bir ağrısı acısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…