Ben anesteziyle cekdirdim uyandigimda bitmisdi aci duymadim sonrasindaSlm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?
Canom bende hep erteliyirdum hic korkma cekdir icin rahatlasin.Teşekkür ederim kızlar 2 3 aydır bunun korkusunu çekiyorum yarın gidip gün alıcam film için
slm neden 2 kez cektınız acaba bir defa yetiyor dıye duymustum2 kez cektirdim can yakiyor ama abarti degil adet sancisi gibi. İlkinde biraz canim yanmisti ama 2.de yarim saat once agri kesici verdiler hic duymadim diye bilirim. Gecmis olsun
ben cektirdim ama anestezili cektim cok agrı olur dediler bende korktum cekerken uyuyorudm uayndıımda bısey hısetmedim zaten fazla sürmüyor korkacak bısey yokSlm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?
Arada bir sene olunca ikinciyi istedi doktorum. İkisindede acikti tupler.slm neden 2 kez cektınız acaba bir defa yetiyor dıye duymustum
Nerde echomar ve hangi doktor acabaKızlar benim doktor Echomar'a yönlendirmişti. 500 TL vermiştim çekim için. Ancak doktor bey çekiyor, çok titiz çalışıyor. Benim geridiğimi anladı, meslekten girdi sohbet muhabbet derken bitti. Çok tatlı anlayışlı biri.
Kesinlikle katılıyorum. Echomar da çektir ve söylenenleri şakın kafana takma. Normal vajinal muayeneden hiç bir farkı yok. İlaç falan da içmedim ne öncesi ne sonrası. Şişli deydi echomar. Ben de Anadolu yakasından gitmiştim. Adresini internette bulabilirsin. SevgilerNerde echomar ve hangi doktor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?