• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine3210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
12
88
30
Slm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?

2 kez cektirdim can yakiyor ama abarti degil adet sancisi gibi. İlkinde biraz canim yanmisti ama 2.de yarim saat once agri kesici verdiler hic duymadim diye bilirim. Gecmis olsun

Slm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak rahim filmi çektiricem aranızda çektiren varmı çok zor ve can yakıyor diye duyuyorum hep ve korkuyorum duyduklarımdan sonra lütfen bilgi verir misiniz?
Ben anesteziyle cekdirdim uyandigimda bitmisdi aci duymadim sonrasinda

Anestesiz çektirdim aynen adet agrisina benzyior tıkanıklık yapısıklık olmadigi icin benim cok uzun sürmedi. Belki yapısıklık olanlarda hem uzun sürüyodur hem agri daha fazla olabilir

Teşekkür ederim kızlar 2 3 aydır bunun korkusunu çekiyorum yarın gidip gün alıcam film için

Film.oncesinde guclu bir agri kesici yaziyolar aksam ve sabah film cekmeye giderken iciyorsun onu zaten. Filmin acisida bikac saniye okadar.

merhaba hanımlar bir dış gebelik geçirdim tekrar olmasından korktuğun için rahim filmi çektirmek istiyorum Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı bide anestezili mi anestezisiz mi Yardım bekliyorum

ben cektirdim ama anestezili cektim cok agrı olur dediler bende korktum cekerken uyuyorudm uayndıımda bısey hısetmedim zaten fazla sürmüyor korkacak bısey yok

Kızlar benim doktor Echomar'a yönlendirmişti. 500 TL vermiştim çekim için. Ancak doktor bey çekiyor, çok titiz çalışıyor. Benim geridiğimi anladı, meslekten girdi sohbet muhabbet derken bitti. Çok tatlı anlayışlı biri.

Kızlar benim doktor Echomar'a yönlendirmişti. 500 TL vermiştim çekim için. Ancak doktor bey çekiyor, çok titiz çalışıyor. Benim geridiğimi anladı, meslekten girdi sohbet muhabbet derken bitti. Çok tatlı anlayışlı biri.
Nerde echomar ve hangi doktor acaba

Nerde echomar ve hangi doktor acaba
Kesinlikle katılıyorum. Echomar da çektir ve söylenenleri şakın kafana takma. Normal vajinal muayeneden hiç bir farkı yok. İlaç falan da içmedim ne öncesi ne sonrası. Şişli deydi echomar. Ben de Anadolu yakasından gitmiştim. Adresini internette bulabilirsin. Sevgiler

İstanbulda olsaydım ben de echomara giderdim Gerekmez inş ama tekrar çekilmem gerekirse echomarı tercih ederim

Canım, sayfasına HSG yaz "Uzm. Dr. Cevat Bayrak" videoaları var zaten HSGden sorumlu kişi o ve çektirmeden önce seni bir odada oturduyorlar videolaarını, nasıl çekildiğini ne işe yaradığını vs anlatıyor videosunda. Girmeden önce d ebigilenmiş oluyorsun :)

Back