Rahim filmi zamanı

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
325
233
33
Mrb arkadaşlar,adetim düzensiz bu ay rahim filmi çektirecegim int. Baktım adetten birkaç gün sonra uygunmuş.bende adetimi beklemeye başlamıştım.1eylulde hastaligim bitti bugün yani 14eylul kanamam oldu normalde bukadar erken olmaz çok az ama normal adet gibi değil int. Baktım ara kanama diye geçiyor.ilk sorum şimdi kanama olması normal mi? 2.sorum ise normal adet zamanımı beklemeli miyim yoksa bunu adetten sayım rahim filmi çektirmeli miyim? Biraz sabırsızım yardımcı olursanız sevinirim

Takibinizi yapan filmi taleb eden doktor ulturason muayenesi veya kan testi doğrultusunda size en doğru cevabı verecektir

Başka şehirde gideceğim bu hastaneyede ilk kez gideceğim sadece rahim filmi için randevu alıp o yüzden zamanı kendim ayarlamaya çalışıyorum :s

Bulunduğum şehirde anestezi ile rahim filmi çeken yer yok.cevre illerden araştırdım sadece tel.de konuştum hastane ile randevu alıp gidecegim

Ara kanamadan sebepli bir kadındoğumcuya görünmeden onun tarihsel yönlendirmesi olmadan gitmeyin rahim filmine

Rahim filmi adetinizden tamamen temizlendikten sonra 3-5 . Gun arasinda cekilir. Iki adet ortasinda gebelik.ihtimalinden dolayi kesinlikle cekilmez. Biz cektgmz icin biliyorm :) Gecmis olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…