• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi yorumlayabilirmisinz kızlar

elifgrbz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
13
0
6
27
Kızlar gecen sene rahim filmi çektirmiştim gösterdiğim iki tane prof dok. Bir sıkıntı olduğunu söylemedi daha snra farklı bir doktorla tedaviye baslıcaktım fakat rahim filmi hakkında pek yorum yapamadı kendini kasmıssn, sıvı az verilmiş yada erken sonlandırılmış olablir karın içi dağılımı yok dedi ve tekrar istedi bu ay tekrar cektircem anestezisiz öncesinde ağrı kesici iğne yaptır dedi kendini kastıgın için net yorum yapamıyorum falan dedi ve evet kendimi kasmıştım ve artık yeter bitir diye bağırıyordum . Bu filmde sıkıntı var mı sizce kızlar ? Kafam çok karışık önceki doktorlar neden söylemedi böyle bşey anlamadım

Eklentiler

• teletip_1739868080910.webp
    teletip_1739868080910.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 41
  • teletip_1739868088561.webp
    teletip_1739868088561.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 32
  • teletip_1739868095263.webp
    teletip_1739868095263.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar gecen sene rahim filmi çektirmiştim gösterdiğim iki tane prof dok. Bir sıkıntı olduğunu söylemedi daha snra farklı bir doktorla tedaviye baslıcaktım fakat rahim filmi hakkında pek yorum yapamadı kendini kasmıssn, sıvı az verilmiş yada erken sonlandırılmış olablir karın içi dağılımı yok dedi ve tekrar istedi bu ay tekrar cektircem anestezisiz öncesinde ağrı kesici iğne yaptır dedi kendini kastıgın için net yorum yapamıyorum falan dedi ve evet kendimi kasmıştım ve artık yeter bitir diye bağırıyordum . Bu filmde sıkıntı var mı sizce kızlar ? Kafam çok karışık önceki doktorlar neden söylemedi böyle bşey anlamadım
bunu nerede çektirdiniz acaba bunu çekilirken bir de kâğıtta radyolog yorumluyor

Bunu arastırma hast çektirdim o anlık stresle rapor istemıyorum dedim malesef kendi doktoruma göstericem diye ama şimdi hem CD hem rapor isticem

Back
X