Bende ilk çektirdiğimde agrım olmustu çok agrı kesici kullandım birkaç gün agrı kesici deneArkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim 2. Ydi bu anestezisiz yaptırdım . O anlık kötü bir sancı çektim ama ilaç aktıkça acimda dindi rahim filmi çekilmemiş gibi kalktım eve gittim ama sonrasında kramplar başladı karın boşluğu ve kasıklarım özellikle sağ Kasik sancilaniyor şişmiş gibi basınç olduğunda şiddetli ağrıyor uzandifim yerden birinin yardımı olmasa kalkamıyorum gecicek illaki ama bana beni rahatlatacak bişey önerin ne yapsam bu ağrı hafifler sizde de öyle bir sorun oldumu uykusuzum ama uyuyamıyorum yardım
Belki olabilir ama istemsiz oluyor gerçekten çok sancılı bişeyBen böyle bir sorun yaşamamıştım canım, geçmiş olsun. Kendini kastıysan ondan olmuştur belki
İciyorum bende 8 saate bir hafifletiyor biraz umarım yarına geçerBende ilk çektirdiğimde agrım olmustu çok agrı kesici kullandım birkaç gün agrı kesici dene
Sanırım çeken doktordan kaynaklanıyor yada makinalarından Farklı bi yerde çektirdiğimde hiç agrım falan olmadı
Çok geçmiş olsun ben de haftaya cektircem devlette çok mu ağrılı acaba özellere sordum 3500 dior sizce devlette yaptırmali miyimArkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim 2. Ydi bu anestezisiz yaptırdım . O anlık kötü bir sancı çektim ama ilaç aktıkça acimda dindi rahim filmi çekilmemiş gibi kalktım eve gittim ama sonrasında kramplar başladı karın boşluğu ve kasıklarım özellikle sağ Kasik sancilaniyor şişmiş gibi basınç olduğunda şiddetli ağrıyor uzandifim yerden birinin yardımı olmasa kalkamıyorum gecicek illaki ama bana beni rahatlatacak bişey önerin ne yapsam bu ağrı hafifler sizde de öyle bir sorun oldumu uykusuzum ama uyuyamıyorum yardım
Devlette daha önce cektirmedim. 2 kere özelde çektirdim agriliydi benimki. 3500 çok pahalı ben sağlık sigortasından yararlanarak 900 yerine 550 ye cektirmistimÇok geçmiş olsun ben de haftaya cektircem devlette çok mu ağrılı acaba özellere sordum 3500 dior sizce devlette yaptırmali miyim
Aneztesisiz zor olmadı mi pekiDevlette daha önce cektirmedim. 2 kere özelde çektirdim agriliydi benimki. 3500 çok pahalı ben sağlık sigortasından yararlanarak 900 yerine 550 ye cektirmistim
Zordu benden sonra giren kadın çığlık atmıştı ağrıdan hatta ben yine öyle çok acı cekmedimAneztesisiz zor olmadı mi peki
Yerleştirdikleri alet mi acıtıyor işlem tam olarak nasıl ağrı nerde başlıyor çok soru soruyorum farkındayım ama inanılmaz stresliyim salı günü giricem ben deZordu benden sonra giren kadın çığlık atmıştı ağrıdan hatta ben yine öyle çok acı cekmedim
Yok alet değil . İçeriye bir ilaç veriyorlar ağır bişey makina rahimin içini rahat okuyabilsin diye o ilacı verdiği an basliyor ağrı zaten. Ama 10 dk sonra ayağa kalkıyorsun ilaç aktıkça ağrın geçiyorYerleştirdikleri alet mi acıtıyor işlem tam olarak nasıl ağrı nerde başlıyor çok soru soruyorum farkındayım ama inanılmaz stresliyim salı günü giricem ben de
Merhaba filmden ne kadar sonra hamile kaldınız ve sonuçlarınız nasıl çıkmıştı. Üzerinden baya zaman geçmiş umarım görürsünüzYok alet değil . İçeriye bir ilaç veriyorlar ağır bişey makina rahimin içini rahat okuyabilsin diye o ilacı verdiği an basliyor ağrı zaten. Ama 10 dk sonra ayağa kalkıyorsun ilaç aktıkça ağrın geçiyor
Rahim filmini çektim sonraki ay tüp bebek te transfer aşamasına başladık 2 embriyo transfer edildi hamile kaldım. 7. Gün sonucum 31 di 2 gün sonra 131 olduMerhaba filmden ne kadar sonra hamile kaldınız ve sonuçlarınız nasıl çıkmıştı. Üzerinden baya zaman geçmiş umarım görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?