Yaa umarım benimki de öyle olur çünkü başka bir sorun görünmüyor şimdilik, cevap için teşekkür ederimBenim de ilk çocuğumda rahim filmi çektirdiğimde demişti doktor çekerken açmıştı sonra hamile kaldım
Ama imkanınız varsa anestezili çektirin anestezisiz de çektirdim zor değildi ama rahim ağzı dar olduğu için girişte ağrınız olabilirYaa umarım benimki de öyle olur çünkü başka bir sorun görünmüyor şimdilik, cevap için teşekkür ederim
Evet anestezili çekileceğim doktor da öyle önerdiAma imkanınız varsa anestezili çektirin anestezisiz de çektirdim zor değildi ama rahim ağzı dar olduğu için girişte ağrınız olabilir
Yaa ondan mı acaba süreciniz aşılamaya gitti? Rahim ağzı darlığından mıymış ? Şuan sanırım hamilesiniz gözünüz aydınBen aşılama yapılırken rahim ağzı çok dar demişti aşılamam çok zor olmuştu. Anestezi altında açalım ağrılı olur demişti. Anestezili rahim filmi çekildim o sırada açmıştı. Neden kapalı diye de sormuştum doktora yapısal olarak nadiren oluyor böyle demişti.
Belki bilgi sahibisinizdir , fsh 7,79 lh 2,81 proklatin 14,47 tsh 0,752 estradiol 55,29 adetin 3. Günü verdiğim hormon testi sonuçları iyi midir acaba?Ben aşılama yapılırken rahim ağzı çok dar demişti aşılamam çok zor olmuştu. Anestezi altında açalım ağrılı olur demişti. Anestezili rahim filmi çekildim o sırada açmıştı. Neden kapalı diye de sormuştum doktora yapısal olarak nadiren oluyor böyle demişti.
Teşekkür ederimYaa ondan mı acaba süreciniz aşılamaya gitti? Rahim ağzı darlığından mıymış ? Şuan sanırım hamilesiniz gözünüz aydın
Çok bilgim yok malesefBelki bilgi sahibisinizdir , fsh 7,79 lh 2,81 proklatin 14,47 tsh 0,752 estradiol 55,29 adetin 3. Günü verdiğim hormon testi sonuçları iyi midir acaba?
Umarım ben de kalırımTeşekkür ederimYok canım eşimde sperm kalitesi düşüktü o yüzden aşılama olmuştum ama tutmamıştı zaten. Ama doktor rahim filmi gebelik ihtimalini arttırır demişti film çekildikten sonra gebelik şansın yüksek oluyor. İki kez film çekildim ben ikinci çekildiğim filmden iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Fsh biraz yüksek gibi diğerleri normalBelki bilgi sahibisinizdir , fsh 7,79 lh 2,81 proklatin 14,47 tsh 0,752 estradiol 55,29 adetin 3. Günü verdiğim hormon testi sonuçları iyi midir acaba?
Eşinizin sperm sonuçları nasıldı bizim sperm sonuçları da kötüTeşekkür ederimYok canım eşimde sperm kalitesi düşüktü o yüzden aşılama olmuştum ama tutmamıştı zaten. Ama doktor rahim filmi gebelik ihtimalini arttırır demişti film çekildikten sonra gebelik şansın yüksek oluyor. İki kez film çekildim ben ikinci çekildiğim filmden iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Ben anestezili rahim filmi çekildim adetim bittikten 3 gün sonra temiz çıktı 1 ay sora da hamile kaldım allahın izinizle 20 gün sora kızım doğacakMerhaba arkadaşlar, aranızda rahim filmi çektiren var mı? Reglden hemen sonra çekilmek mi gerekir? Reglimin 3. Günü bugün doktora gittim, muayene etti rahim ağzı dar olabilir dedi rahim biraz da sağa yatık dedi. Rahim filmi çekilmemi istedi. Aranızda bu durumu duyan veya yaşamış olan var mı?
Böyle yorumları görünce çok seviniyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı da başımızaBen anestezili rahim filmi çekildim adetim bittikten 3 gün sonra temiz çıktı 1 ay sora da hamile kaldım allahın izinizle 20 gün sora kızım doğacak
Morfolojisi 1 di. Diğerleri normaldi bide sperm ROS değeri çok yüksekti.Eşinizin sperm sonuçları nasıldı bizim sperm sonuçları da kötü
Bizim de ileri hareket çok sıkıntılı ilk çocuğumda da aynıydı testleri rahim filminden sonra hamile kalmıştımMorfolojisi 1 di. Diğerleri normaldi bide sperm ROS değeri çok yüksekti.
Sağlıklı doğum yapabildiniz mi? Ben çok korkuyorum kalp atışı duyamazsam yada durursa diye.Bizim de ileri hareket çok sıkıntılı ilk çocuğumda da aynıydı testleri rahim filminden sonra hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?