• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi ücreti nekadar

love_honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
729
10
46
Bursa
merhaba arkadaşlar
umarım konuyu doğru yere açtım.biz korunmasız 9 aymızı doldurduk ve artık beklemekten yorulduk.bu sırada tabii bazı tahliller yapıldı eşime de bana da hepsi çok şükür normal çıktı.doktorum yaş itibariyle gençsin bence 1 senenin dolmasını bekleyelim dedi ama biz dayanamıyoruz.bu ay rahim filmi çektirsemmi diye düşünüyorum.ben bursada yaşıyorum ve doruk hastanesine giddiyorum.orada rahim filminin ücreti nedir bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.birde beklesemmi sizce çokmu sabırsız davranıyorum.ama çok zormuş beklemek allahım kimseyi böyle birşeyle sınamasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

merhaba arkadaşlar
umarım konuyu doğru yere açtım.biz korunmasız 9 aymızı doldurduk ve artık beklemekten yorulduk.bu sırada tabii bazı tahliller yapıldı eşime de bana da hepsi çok şükür normal çıktı.doktorum yaş itibariyle gençsin bence 1 senenin dolmasını bekleyelim dedi ama biz dayanamıyoruz.bu ay rahim filmi çektirsemmi diye düşünüyorum.ben bursada yaşıyorum ve doruk hastanesine giddiyorum.orada rahim filminin ücreti nedir bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.birde beklesemmi sizce çokmu sabırsız davranıyorum.ama çok zormuş beklemek allahım kimseyi böyle birşeyle sınamasın isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

bizde korunmasız 6-7 ay geçirdik olmadı.
Klomen kullandım bir ay yine olmadı
doktorum bunun üzerine iğne tedavisine başlayalım ama
önce hsgye bakalım tıkanıklık varsa boşuna ilaç yüklemeyelim dedi.
Yaşın kaç merak ettim??
eğer 20 lerinde isen bence biraz bekle
ben geç evlendim,32 yaşındayım acelem ondan :61:

Son düzenleme:
25 yaşındayım...bakalım filmi çektireyim birşey çıkmazsa inşallah bekleyeceğiz ya da yapılacak olan neyse onu yaparız.buarada merak edenler varsa ben fiyatını öğrendim 250 liraymış.

Back