rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Bende 2 defa rahim filmi çektirdm hamile kalamadm kısmet sanrm birini medline hastanesinde diğerinide ecomarda çektirdm ikisi arasında dağlar kadar fark vardı medline kanamam hiç durmadı günlerce ağrım sızım oldu ecomarda ne ağrı ne sızı kanamamda hiç olmadı

Merhaba ben rahim filmi çektirdiğim ay çatlatma iğneside yapılmıştı aynı ay hamile kaldım. Rahim filminde kanallar temizlendiği için kolaylaşıyormuş.

Merhaba. Ben rahim filmi çektirdikten sonra hemen hamile kaldım. Ancak boş kese durumu oldu. Şubat ayında yani 2 ay sonra kalp atışı duymaya gittiğimizde bunu öğrendik. Kese vardı ama bebek yoktu. Üstelik ikizdi. Alınmak zorunda kalındı. Sonra işe başlayınca ara verdim. Şimdi yeniden düşünmeye başladık.

Merhaba kizlar ‍ benim yumurtlama problemim yok yumurta rezervim cok fazla horminlar vs bakildi gayet iyi esim sperm tesgi yaptirdi onda da bisey yok. Fakat 3 yildir cocugumuz denedigimiz halde olmuyor. Tabi bu asamalari artik olmayinca son 7-8 aydir deniyoruz. Klomen kullandim 1 ay fakat yumurta sayim 20 falan olmus doktor catlama ignesi yapamadi sonra bende 9 subat 2018 cuma gunu rahim filmi cekildim 2 tupte temiz cikti.hatta sol tupte hafif bi tikaniklik vardi ama acildi dedi. sonrasinda 4 5 kez esimle.iliski yasadik reglime 12 gun kala kan testi yapti doktor negatif cikti. Sizce erken bir sonuc mu ? 4 mart yada 5 mart 2018de regli olcam gosteriyor takvim . Hicbir yumurtlama problemi olmayip rahim filmi temiz ciktiktan sonra o ay hamile kalan varmi ? cok umutsuzum

Bana kalırsa 1 ay daha falan bekle derim. Herşeyin başı sabır inşallah hepimizin genişi olacak

Hatta senin gibi benim dr sol tüpte hafif tıkanıklık vardı ama açıldı. Ben 1hafta önce yaptırdım hsg yi. Şimdi adet olana kadar dr a girmicem ve bebiş olması için denemeye devam. Ben daha yumurtalarıma baktrmadım birde o testim var

Hayirlisi olsun hakkimizda o zaman beklemedeyim az kaldi senide merak ediyorum insallah gonlumuzden gecen olur

Aslında hsg den sonra %95 gebe kalabilirsin dendi istesem şimdi de test yatırabilirim bebiş var mı diye ama boş heves çıkar diye korkuyorum.
Hayirlisi olsun hakkimizda o zaman beklemedeyim az kaldi senide merak ediyorum insallah gonlumuzden gecen olur

Benim hsg den sonra reglim oldu hemde asiri fazla 9 gun falan surdu bitince 5 gun klomen kullandim sabah aksam bu sefer catlama ignesi yapti hala bekliyorum normalde 30 marti gosteriyor regli ama umutsuzum haa sende gelismeler neler

Benim hsg den sonra reglim oldu hemde asiri fazla 9 gun falan surdu bitince 5 gun klomen kullandim sabah aksam bu sefer catlama ignesi yapti hala bekliyorum normalde 30 marti gosteriyor regli ama umutsuzum haa sende gelismeler neler
Merhaba Bişey sormak istiyorum size doktora gidince önce rahim filmi mi istiyor yoksa çatlatma iğnesi kullandırdıktan sonra mı film çekiliyor

Merhaba arkadaşlar. Konu baya önce açılmış ama yine de görmüşken yazayım dedim. Ben de dün rahim filmi çekildim. Sağ tüpüm tıkalı çıktı ve genişleme olduğunu söyledi Dr. Eşimin de spermi düşük 5 milyon Morfoloji de 4. Tabii ki yine tüp bebeğe yönlendirdi Dr. Sorum şu: Rahim filmi çektirip tüplerim açıldı diyenler var, rahim filminin amacı bulgu saptamak değil mi? Filmden sonra tüplerim açıldı neden deniyor? Kafam karıştı. Tıkanıklığı tüpü doğrulayan şey aynı zamanda nasıl tüp açıyor merak ettim. Bir de tek tüpü tıkalı ve eşinin spermi düşük olup da gebe kalan var mı aranızda? Bu arada brokoli kürü önerdi Saraçoğlu, tüpleri açıyormuş. Onu da deneyeceğim. Cevap yazarsanız sevinirim.

Rahim filmi çektiren arkadaşlar beni de bilgilendirebilir
misiniz?Nasil oluyor ağrı acı oluyor mu?
Merhaba ben bugun cektirdim. Su an evde dinleniyorum, aslinda yeni teknolojilerle agri az oluyo ama benim vajinal muayene korkum cok fazla, istemsiz kasilmalarim oluyordu. O yuzden anestezili istedim doktorumda biraz zor oldu ama kabul etti. Temiz cikti sonuclarim sukur. Su an biraz karin agrim var o kadar.

Ben normalde vajinal muayene olurken rahatımdir hiç kasmam kendimi ama rahim filmi çekilirken gayet rahat olmama rağmen aşırı ağrım oldu. Resmen yalvardım doktora bitirsin diye. Ama o ay hamile kaldım. Demek ki tıkanıklık vardı film sayesinde açıldı. Yine de dayanılmayacam kadar degil. Beş dk için anestezi almaya degmez

çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…