- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Bana kalırsa 1 ay daha falan bekle derim. Herşeyin başı sabır inşallah hepimizin genişi olacakMerhaba kizlar benim yumurtlama problemim yok yumurta rezervim cok fazla horminlar vs bakildi gayet iyi esim sperm tesgi yaptirdi onda da bisey yok. Fakat 3 yildir cocugumuz denedigimiz halde olmuyor. Tabi bu asamalari artik olmayinca son 7-8 aydir deniyoruz. Klomen kullandim 1 ay fakat yumurta sayim 20 falan olmus doktor catlama ignesi yapamadi sonra bende 9 subat 2018 cuma gunu rahim filmi cekildim 2 tupte temiz cikti.hatta sol tupte hafif bi tikaniklik vardi ama acildi dedi. sonrasinda 4 5 kez esimle.iliski yasadik reglime 12 gun kala kan testi yapti doktor negatif cikti. Sizce erken bir sonuc mu ? 4 mart yada 5 mart 2018de regli olcam gosteriyor takvim . Hicbir yumurtlama problemi olmayip rahim filmi temiz ciktiktan sonra o ay hamile kalan varmi ? cok umutsuzum
Merhaba kizlar benim yumurtlama problemim yok yumurta rezervim cok fazla horminlar vs bakildi gayet iyi esim sperm tesgi yaptirdi onda da bisey yok. Fakat 3 yildir cocugumuz denedigimiz halde olmuyor. Tabi bu asamalari artik olmayinca son 7-8 aydir deniyoruz. Klomen kullandim 1 ay fakat yumurta sayim 20 falan olmus doktor catlama ignesi yapamadi sonra bende 9 subat 2018 cuma gunu rahim filmi cekildim 2 tupte temiz cikti.hatta sol tupte hafif bi tikaniklik vardi ama acildi dedi. sonrasinda 4 5 kez esimle.iliski yasadik reglime 12 gun kala kan testi yapti doktor negatif cikti. Sizce erken bir sonuc mu ? 4 mart yada 5 mart 2018de regli olcam gosteriyor takvim . Hicbir yumurtlama problemi olmayip rahim filmi temiz ciktiktan sonra o ay hamile kalan varmi ? cok umutsuzum
Hayirlisi olsun hakkimizda o zaman beklemedeyim az kaldi senide merak ediyorum insallah gonlumuzden gecen olurHatta senin gibi benim dr sol tüpte hafif tıkanıklık vardı ama açıldı. Ben 1hafta önce yaptırdım hsg yi. Şimdi adet olana kadar dr a girmicem ve bebiş olması için denemeye devam. Ben daha yumurtalarıma baktrmadım birde o testim var
Amin canım inşallah ben 1 hafta sonra adet olmam gerekiyor ki inşallah olmam....Hayirlisi olsun hakkimizda o zaman beklemedeyim az kaldi senide merak ediyorum insallah gonlumuzden gecen olur
Hayirlisi olsun hakkimizda o zaman beklemedeyim az kaldi senide merak ediyorum insallah gonlumuzden gecen olur
O yüzden adeti bekliyorum..Aslında hsg den sonra %95 gebe kalabilirsin dendi istesem şimdi de test yatırabilirim bebiş var mı diye ama boş heves çıkar diye korkuyorum.
Merhaba Bişey sormak istiyorum size doktora gidince önce rahim filmi mi istiyor yoksa çatlatma iğnesi kullandırdıktan sonra mı film çekiliyorBenim hsg den sonra reglim oldu hemde asiri fazla 9 gun falan surdu bitince 5 gun klomen kullandim sabah aksam bu sefer catlama ignesi yapti hala bekliyorum normalde 30 marti gosteriyor regli ama umutsuzum haa sende gelismeler neler
Merhaba ben bugun cektirdim. Su an evde dinleniyorum, aslinda yeni teknolojilerle agri az oluyo ama benim vajinal muayene korkum cok fazla, istemsiz kasilmalarim oluyordu. O yuzden anestezili istedim doktorumda biraz zor oldu ama kabul etti. Temiz cikti sonuclarim sukur. Su an biraz karin agrim var o kadar.Rahim filmi çektiren arkadaşlar beni de bilgilendirebilir
misiniz?Nasil oluyor ağrı acı oluyor mu?
Merhaba ben bugun cektirdim. Su an evde dinleniyorum, aslinda yeni teknolojilerle agri az oluyo ama benim vajinal muayene korkum cok fazla, istemsiz kasilmalarim oluyordu. O yuzden anestezili istedim doktorumda biraz zor oldu ama kabul etti. Temiz cikti sonuclarim sukur. Su an biraz karin agrim var o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?