Maalesef cd halinde verdiler .Filmin resmini atarmisin. Tibbi terimleri tam olarak yorumlayamayiz. Ama flimin resminden belli olur ilacin ulasip ulasmadigi
Aslında benim kafamı kurcalayan birinci sonuç: "uterus hipertrofiktir" . Bazı kişilerin sonucunda uterus normal yazıyor benimki niye böyleNormal yazıyor bence bi sıkıntı yok olsaydı başka terimler yazardı anlayamazdık
Merhaba , filmimin fotoğrafı bu şekilde. Doktora göre çok problem değilmiş takip gerekecekmiş ama bence bu büyümede sperm ,tüplerim açık olmasına rağmen nasıl ulaşacak ki tüplere ?Filmin resmini atarmisin. Tibbi terimleri tam olarak yorumlayamayiz. Ama flimin resminden belli olur ilacin ulasip ulasmadigi
Aslında benim kafamı kurcalayan birinci sonuç: "uterus hipertrofiktir" . Bazı kişilerin sonucunda uterus normal yazıyor benimki niye böyle
Anestezisşz çok zor oluyoİyiki anesteziyle çektirmişsin çok geçmiş olsun bende 25 yaşındayım bugün sabah çektiler ama nasıl çektirler resmen bütün koridor çığlıklarımı duymuş üstüne 3 kez bayıldım ve ayıldım çok çok zordu rabbim herkesin yardımcısı olsun ama bidaha olursa ki böyle birşey kesnlikle anesteziyle yaptırırım yoksa başka şansı yok. Rabbim yardımcınız olsun bebek isteyen herkese de rabbim versin inşaallah
Bence normal herşeyMerhaba arkadaşlar . Yaşım :33 . 5 aydır uğraşıyoruz fakat gebelik olmuyor . Doktorum rahim filmi istedi ,genel anestezi ile çektirdim bugün . sonucumu henüz yorumlatamadım . Lütfen bana yorumlama konusunda yardımcı olun. Raporda şöyle yazıyor:
Uterus hipertrofiktir.
Bilateral tubal geçiş ve vizüalizasyon normaldir.
Kontrol grafisinde periton boşluğuna dağılım normal sınırlardadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?