rahim filmi sonucum bakarmısınız...

manolya85

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
199
0
296
39
Ankara
iyi günler gecen hafta film çekildim. sonucumu aldım. film esnasında doktor sag taraf tıkalı gibi dedi. ama agrıloı gectig film o yüzden o an soramadım. daha sonucumu göstermedim doktora.. ama raporda yazan sonuc şöle.

serviks orifisinin kanulizasyonundan sonra konsrat madde verildi.skopi eşliğinde alınan seri grafilerde; uterin kavşte,şekil ve konturları doğal görünümünde olup,uterus sağa deviyedir.Konsrat madde solda uterin kaviteyi ve fallop tüpünü takıntısız geçerekperitoneal boşlupa dağılmıştır.sağ tubal dolum sola nazaran skopi esnasında geç dolmuş olup,sağda peritonizasyon izlenmedi

sizce necdir bu sonuc..

arkadaşım bence açık, zaten açık olmasaydı o kadar çok ağrın olmazdı.ama tabi uzmanına danışmak en iyisi, geçmiş olsun

sağ tüp sola istinaden daha geç dolmuş...ama dolmuş tıkanıklık olsa hiç geçmezdi ve bunu belirtirlerdi...bencede açık..

merhabalar geçmi olsun ne güzel bu sorunuda atltmışsın benimde çektirmem lazım ama canım yanıcak diye çok korkuyorum benin biraz ilgilendirirmisin sevgiler..

sağ tüpün tıkalıymış ama o da çekim esnasında açılmış.. sorun yok merak etme..

kızlar ciddimisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaç gündür helak oldum yarındoktora gidicem inş. oda böle söler... ayy nası mutlu oldum.....

merhabalar geçmi olsun ne güzel bu sorunuda atltmışsın benimde çektirmem lazım ama canım yanıcak diye çok korkuyorum benin biraz ilgilendirirmisin sevgiler..

cnm ben bşr gün öncesinden antibiyotige ve agrıkesiciye başladım gecen hafta salı günü gittim işte aldılar içeriye ilişki pozisyonunda yattım çok kötü bi andı sonra oklava gibi adı kanülmüş onu rahmime dogru verdiler. ben ama derin derin nefes alıp veriyom bi yandanda okuyom sürekli. sonra o sıvıyı içime verince bi basınç oluştu anlatamamm am dişimi sıkıp kendimi hiç kasmadım rahat bıraktım 10 a kadar saydım içimden azcık bagırdım 3 kere verdiler o sıvıyı ama 5e kadar sayınca bitityo hemen kısa yani.. benim çok agrım oldu 2 gun yattım resmen doktor sag taraf tıkalı gibi dedi. ama bişi demedi başka inş. dediginiz gibidir yaa... delikafaduldendelikafadulden

teşekkür ederim manolyacığım allah hepimizin yardımcısı olsun benim bir arkadaşım vardı tüplerinin biri tıkalı dr tüp bebek dedi bunlarda para biriktirirken hamile kaldı inşallah sende kalırsın :CüvCüv:sevgiler..

allah herkese tyardımcı olsun canım bence de senın tuplerın açık ama dr daha iyi bilgilendırır tabı

zor olanı atlatmıssın rahim filmi çok zor dıyolar umarım bende gerek kalmaz boyle bışeye bana da dr klomen verdı ve yumurta takıbı yapıyor

gecen ay erken 11.gunde catladı ve hamıle kalamadım dr da zten erken catlamış hamılelık olmayabılır demıstı bakalım bu ay klomenle ne olacak

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR çok mutluyumm:lepi::lepi:

bugun doktora gittim tüm hormon testlerim eşimin testlerii rahim filmim hepsini gösterdim baktı hepsi normal dediii :1shok::1shok: dedim normalmi ama sag tüpüm tıkalı bir haftadır kuruntudan ölcem dedim:mymeka::mymeka: dediki yokdedi geçiş problemi olmuş ama önemlideil dedi haftaya kurulla görüşcez bakalım ne yapılcak takibmi aşılamamıı artık neysee o olcakk....şükürler olsunnnn kendimi daha iyi hiisediyorum.. aylardır günlerdir bunalımdaydım.. aglaya aglaya harap oldu mve eşimi çevremdekilerid üzdüm.. ama şimdii daha iyyiimmm... inş. melegim gelir... hayırlızamanda... belkide şuan içimdedirrr... adete 7 gün varr :sm_cool:

ben filme adetin 11.günü gittim. ben 12.gün yumurtlarım genelde.. filmden 48 saat sonra ilişki oldu.. artık tuttu tutmadı hayırlısııı.. belki geç yumurtlamışımdır.. herseyi mevlam biliyo.. kendimi boşa üzmüşüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…