Doktora gösterdim tüplerinde tıkanıklık vardı zor açtık dedi ama ben dğer filmlere bakınca tıkalı tüpler gibi çıkmamış kafam karıştı birazcanim cektirdigin merkezde yardimci olacak biri yok muydu ? benim fikrim yok malesef
dr acilmis demis neyse ki . ins en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin . film cektirdikten sonra hamile kaln cok kisi var :)Doktora gösterdim tüplerinde tıkanıklık vardı zor açtık dedi ama ben dğer filmlere bakınca tıkalı tüpler gibi çıkmamış kafam karıştı biraz
Aslında raporu alsam daha net olacak ama işte 1 haftaya çıkar ded bide acıbadem :) şişlikten bahsetmemişti doktor ama bilemedim şimdiHidroselpinks görüntüsü var gibi fotolarda ilerledikçe şişmeye başlamış sanki her iki tüpte de mevcut ama o kadar ileri düzeyde değil hidroselpinks
Bir uzmana gösterin o daha sağlıklı yorumlayacaktir
Aynen işte bir umutta o. Korunun filan da demedi herhalde gerek yokturdr acilmis demis neyse ki . ins en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin . film cektirdikten sonra hamile kaln cok kisi var :)
Aslında raporu alsam daha net olacak ama işte 1 haftaya çıkar ded bide acıbadem :) şişlikten bahsetmemişti doktor ama bilemedim şimdi
Şişlik dediğim fotoda ilerleyince oluşan beyaz görüntü varya sağda ve solda ondan bahsediyorum
Hidroselpinks deniliyor ona tüplerde tıkanıklık sonucu oluşan sıvının rahime sızıntı şeklinde akması iltihap yani
Dr bahsetmediyse önemsememistir belkide
Ben anestezili çekildiğim için acıyı hissetmedim ama benimde gördüğüm kadarıyla ilaç iki tarafa da ulaşmış. Sizin filmde buna mı benziyrodu? İyi düşünüyorum zaten inşallah iyi de olacak sonuç :)Ben cekilirken doktor iki tarafta da aci var mi demisti. Sonra cekince baktim sizinki gibi rahmin 2 yanina ilac ulasmis kanallarin tamamen açık dedi. Ben suan sizinki icin öyle düşündüm. Açıldi demis sonuçta tıkanıklık. Iyi dusunun iyi olsun
Açık gibi gözüküyor canım bende çektirdim benim sol kapalı sağ ucundan kapalı çıktı sen be kadara çektirdin acabakızlar selamlar rahim filmi görüntülerini ekliyorum bilgisi olan yardımcı olur mu?
Aynen kapalı olanlarda baya belli oluyor. Benim ilaç gitmiş gibi görünüyor. Anestezili 800 e çekilde benimkiAçık gibi gözüküyor canım bende çektirdim benim sol kapalı sağ ucundan kapalı çıktı sen be kadara çektirdin acaba
Teşekkür ederim bende anestezili 900 e çekildimAynen kapalı olanlarda baya belli oluyor. Benim ilaç gitmiş gibi görünüyor. Anestezili 800 e çekilde benimki
Nerde çekildin? Benim 300 ü doktor istedi kalanı hastaneyeTeşekkür ederim bende anestezili 900 e çekildim
Ben Bandırma Royal hastahanesinde kendi doktorum çekti ne kadarını aldı bilmem senin doktorun Acıbadem’de değil miNerde çekildin? Benim 300 ü doktor istedi kalanı hastaneye
Benim doktorun kliniği var ama acıbademle anlaşmalı. Sen ne zaman çektirdin filmi?Ben Bandırma Royal hastahanesinde kendi doktorum çekti ne kadarını aldı bilmem senin doktorun Acıbadem’de değil mi
Dün canımBenim doktorun kliniği var ama acıbademle anlaşmalı. Sen ne zaman çektirdin filmi?
Sonuç ne peki?Dün canım
Sol tüp Rahime yakın yerden kapalı sağ ucundanSonuç ne peki?
Aşılama tüp bebek filan denediniz mi peki? Doktor nasıl bir tedavi uygulayacakSol tüp Rahime yakın yerden kapalı sağ ucundan
Doktorum tüp bebek diyor aşılama tüpler kapalı olduğu için olmaz zaten ama tüpler laparaskopi ile açılabilir benim doktor bunu önermiyorum zaman kaybı dedi fakat ünlü tüp bebek uzmanları ise laparaskopi yapılmadan tüpler %100 kapalı diyemeyiz yazmışlar makalelerindeAşılama tüp bebek filan denediniz mi peki? Doktor nasıl bir tedavi uygulayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?