Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uniq12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
3.527
4.021
133
kızlar selamlar rahim filmi görüntülerini ekliyorum bilgisi olan yardımcı olur mu?

Eklentiler

• B46F0D3D-2B60-4EA0-AD9C-5F43A1ACE6DE.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 77909B8A-7A1B-4783-9966-D6DAEDE51453.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 7B6AA439-D6F9-41AD-B1AD-AFE72C7405A5.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 76
  • A06E002E-6936-4F95-A3B8-2359CFF0817B.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 86
canim cektirdigin merkezde yardimci olacak biri yok muydu ? benim fikrim yok malesef

Hidroselpinks görüntüsü var gibi fotolarda ilerledikçe şişmeye başlamış sanki her iki tüpte de mevcut ama o kadar ileri düzeyde değil hidroselpinks
Bir uzmana gösterin o daha sağlıklı yorumlayacaktir

Doktora gösterdim tüplerinde tıkanıklık vardı zor açtık dedi ama ben dğer filmlere bakınca tıkalı tüpler gibi çıkmamış kafam karıştı biraz
dr acilmis demis neyse ki . ins en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin . film cektirdikten sonra hamile kaln cok kisi var :)

Hidroselpinks görüntüsü var gibi fotolarda ilerledikçe şişmeye başlamış sanki her iki tüpte de mevcut ama o kadar ileri düzeyde değil hidroselpinks
Bir uzmana gösterin o daha sağlıklı yorumlayacaktir
Aslında raporu alsam daha net olacak ama işte 1 haftaya çıkar ded bide acıbadem :) şişlikten bahsetmemişti doktor ama bilemedim şimdi
dr acilmis demis neyse ki . ins en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin . film cektirdikten sonra hamile kaln cok kisi var :)
Aynen işte bir umutta o. Korunun filan da demedi herhalde gerek yoktur

Ben cekilirken doktor iki tarafta da aci var mi demisti. Sonra cekince baktim sizinki gibi rahmin 2 yanina ilac ulasmis kanallarin tamamen açık dedi. Ben suan sizinki icin öyle düşündüm. Açıldi demis sonuçta tıkanıklık. Iyi dusunun iyi olsun

Ben anestezili çekildiğim için acıyı hissetmedim ama benimde gördüğüm kadarıyla ilaç iki tarafa da ulaşmış. Sizin filmde buna mı benziyrodu? İyi düşünüyorum zaten inşallah iyi de olacak sonuç :)

kızlar selamlar rahim filmi görüntülerini ekliyorum bilgisi olan yardımcı olur mu?
Açık gibi gözüküyor canım bende çektirdim benim sol kapalı sağ ucundan kapalı çıktı sen be kadara çektirdin acaba

Açık gibi gözüküyor canım bende çektirdim benim sol kapalı sağ ucundan kapalı çıktı sen be kadara çektirdin acaba
Aynen kapalı olanlarda baya belli oluyor. Benim ilaç gitmiş gibi görünüyor. Anestezili 800 e çekilde benimki

Ben Bandırma Royal hastahanesinde kendi doktorum çekti ne kadarını aldı bilmem senin doktorun Acıbadem’de değil mi
Benim doktorun kliniği var ama acıbademle anlaşmalı. Sen ne zaman çektirdin filmi?

Aşılama tüp bebek filan denediniz mi peki? Doktor nasıl bir tedavi uygulayacak
Doktorum tüp bebek diyor aşılama tüpler kapalı olduğu için olmaz zaten ama tüpler laparaskopi ile açılabilir benim doktor bunu önermiyorum zaman kaybı dedi fakat ünlü tüp bebek uzmanları ise laparaskopi yapılmadan tüpler %100 kapalı diyemeyiz yazmışlar makalelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…