Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim inşallah bir sorun yoktur bu arada çok acılı bir işlem mi bu1 hafta sonra gel dedi doktor.Merak ediyorum sonuç ne olacak teşekkür ederim yorumunuz için
GEÇİŞ VAR DEDİYSE SIKINTI YOK BENİMDE SOL TARAFTA DAHA AZ KARARMA VARDI HAFİF TIKANIK ÇIKTI AMA HSG İLE AÇILDI HEMEN HEMEN BENZER YANIMDA OLSA ATARDIM RESMİNİSordum geçiş var dedi sağ da sol da boyalı aslında neden öyle dediniz merak ettim
benim hsgden sonra problemim kalmadı aslında çokta büyük bir problemim de yokmuş doktorum hatta hsgden sonraki günleri gün aşırı değerlendir yumurtlama zamanında dedi ama benim eşimde problem vardı tüp bebek yaptık ve evet gebelik oluştu. ama yüksek ihtimal eşimde olmasaydı hsg sonrası kesin hamile kalırdım.Peki gebelik oluştu mu hsg den sonra
eşiniz baktırdı mı kendine sperm testi falan verdi mi ?Sağlıkla büyütün sizin adınıza sevindim bir yıl oldu pcos var hiç gebelik oluşmadı hsg de bir sorun çıkmazsa gebelik olur umarım ben solda daha çok boya gördüm ikisi de açıktır inşallah tüplerin
allah en kısa zamanda sizinde kucağınızı doldursun.Sağlıkla büyütün sizin adınıza sevindim bir yıl oldu pcos var hiç gebelik oluşmadı hsg de bir sorun çıkmazsa gebelik olur umarım ben solda daha çok boya gördüm ikisi de açıktır inşallah tüplerin
sperm testinden sonra daha netleşir doktorunuz zaten bi tedavi yöntemi çizer aşılama veya başka birşey hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden .Doktor istedi evet baktıracağız
Size anestezi verdiler mi ?Hayır değil regli ağrısı gibi bir kaç dakika hissedilen bir şey