• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonucu Hidrosalpinks

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlacik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
183
41
18
31
Arkadaşlar herkese merhaba 😊 1 yıla yakın zamandır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki olmuyor 😔 bugün rahim filmi çektirdim hidrosalpinks ile uyumlu genişleme göründü raporum da. Bu durumu yaşayan var mı aranızda tedavi sonrası doğal yolla gebelik oluşur mu yoksa tüp bebek mi gerekir yardımı olursanız çok sevinirim 😊

Arkadaşlar herkese merhaba 😊 1 yıla yakın zamandır bebek düşünüyoruz ama ne yazık ki olmuyor 😔 bugün rahim filmi çektirdim hidrosalpinks ile uyumlu genişleme göründü raporum da. Bu durumu yaşayan var mı aranızda tedavi sonrası doğal yolla gebelik oluşur mu yoksa tüp bebek mi gerekir yardımı olursanız çok sevinirim 😊
Merhaba bende rahim filmi çekildim sonucum çıktı ama daha doktor görmedi. Acaba sonuçtan anlıyormusunuz?

Uterin endometrial kavitede dolum defekleri izlendi. (Hava? Şinesi) .Konsrast maddenin bileteral tubal dolumu izlenmektedir. Bileteral serbest peritoneal dağılımı mevcuttur. Böyle yazıyor

Merhaba bende rahim filmi çekildim sonucum çıktı ama daha doktor görmedi. Acaba sonuçtan anlıyormusunuz?

Uterin endometrial kavitede dolum defekleri izlendi. (Hava? Şinesi) .Konsrast maddenin bileteral tubal dolumu izlenmektedir. Bileteral serbest peritoneal dağılımı mevcuttur. Böyle yazıyor
Serbest dağılım gerçekleşti demek sanırım tüpler açık demek

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba? :)

Teşekkür ederim 😍 ben kürün çok faydası olduğunu düşünüyorum. Ege sirkem sayfasından almıştım herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi ama bi araştırın isterseniz 😊
Yaa çok sevindim, maşallah Allah bağışlasın 🩷
Sıvı birikimi hayıt kürüyle mi geçti acaba :)
Nasıl bir kür hatırlıyorsanız acaba :)

Back