Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de benim mi acı eşiğim düşük yoksa herkes mi yaşıyor böyle acı bilemedim. Mesela kasım ayında klomen ve ovitrelle kullandım ve iğneyi vurunduğum gün 5 saat kadar sonra şiddetli reğl agrısı gibi ağrı yaşadım. Adet e kadar gaz sancıları ve şiddetli kasık ağrılarım oldu ilk kullandığımda. 2. Kez kullandığımda daha az ağrım oldu ama yatarken sağa sola dönerken bile yumurtalarımın olduğu yer ağrıdı.

Ben de sabah rahim filmi çekildim. Anestezisiz ve acısızdı çok şükür,çok kolay geçti. Cihazdan kaynaklı sanıyorum ki. Normal hayatınıza devam edebilirsiniz dendi, herhangi bir ilişki kısıtlaması olmadı

Rahim filminde ağrı yaşamayanlar nasıl çekildiniz gerçekten o nasıl bi acıydı karnımdan bişey koptu sanki böyle bi gerilme kasılma yok on dakika sürecek olsa inanın ölürdüm heralde bugün çekildim bende biraz kanamam var doktorun yazdığı antibiyotiğide almadım bunu kullanırken ilişki olmasın dedi kullanmsam bi sorun olur mu bide sizce ilişki hemen olmalı mı

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu taştı

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 20
İstanbulda olanlar kesinlikle SONOMED .. Sonomed de cekindim anestezisiz ve nerdeyse hic agrim olmadi normal muayene gibi biseydi ki ben vajinismus gecirdim henuz tam atlatmista sayilmam yani muayene aleti hala biraz batma yapar bende hsg olana kadar tansiyonum indi cikti fenalik geldi genelde acili bisey diye okuyunca hep kizlar da cok iyi davrandi bittiginde bu kadar mi dedim yani bana muayene olayindan farkli gelmedi tupler acik oldugundan belki hicte agri olmadi gaz sancim var gibi oldum onda da zaten tirstigimdan karnimda agrilar vardi bastan beri sıkışıklıgım da onceden vardi ozel biyer ama diger ozellere gore fiyati uygun yari yariya kadar herkese gecmis olsunn Rabbim en kisa zamanda hepimize evlat versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…