• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık rahim filmi sonrası...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Arkadaşlar sorum belki saçma ama çok merak ediyorum.hepinizden özür diliyorum böyle saçma bir soru sorduğum için.

Bebiş istiyorum ne bende ne eşimde sorun yok.bu ay rahim filmi çekildi sonucum temiz çıktı.eskiden ilişki sonrası ayaklarımı havaya kaldırsam da sabaha kadar kalkmasam da ayağa kalkınca sperm dışarıya çıkıyordu.bu ay hiç dışarıya çıkma olmadı.rahim filmiyle alakası olabilir mi?nette baktığımda dışarıya çıkması hamileliğe engel değil yazıyordu ama hiç çıkmaması belki de hamilelik şansını arttırır diye düşünüyorum.umut işte :(

Arkadaşlar sorum belki saçma ama çok merak ediyorum.hepinizden özür diliyorum böyle saçma bir soru sorduğum için.

Bebiş istiyorum ne bende ne eşimde sorun yok.bu ay rahim filmi çekildi sonucum temiz çıktı.eskiden ilişki sonrası ayaklarımı havaya kaldırsam da sabaha kadar kalkmasam da ayağa kalkınca sperm dışarıya çıkıyordu.bu ay hiç dışarıya çıkma olmadı.rahim filmiyle alakası olabilir mi?nette baktığımda dışarıya çıkması hamileliğe engel değil yazıyordu ama hiç çıkmaması belki de hamilelik şansını arttırır diye düşünüyorum.umut işte :KK43:
gun olarak arka arkaya mi oldu iliski peki? Sperm testlerinde sonucun duzgun cikmasi icin 3 gun veriliyor sonra sperm testi yapiliyor. Iliskinin ertesi gunu tekrar iliski olduysa az gelmis olabilir

gun olarak arka arkaya mi oldu iliski peki? Sperm testlerinde sonucun duzgun cikmasi icin 3 gun veriliyor sonra sperm testi yapiliyor. Iliskinin ertesi gunu tekrar iliski olduysa az gelmis olabilir
Doktor gün aşırı önerdi.gün aşırı oldu.eskiden de gün aşırı olduğunda illaki dışarıya çıkıyordu.bu ay çıkmayınca umutlanıyorum :(

Hadi insallah olur. Evet gunasiri oneriliyor ama unlu bi urolaga gittik oda 3gunde bir olursa daha iyi olur demisti bize. Sperm testlerinde de 3gun perhiz oneriliyor bana mantikli gelmisti

Hadi insallah olur. Evet gunasiri oneriliyor ama unlu bi urolaga gittik oda 3gunde bir olursa daha iyi olur demisti bize. Sperm testlerinde de 3gun perhiz oneriliyor bana mantikli gelmisti
Evet eşimede 3 günlük cinsel perhizden sonra sperm testi yapmıştı doktor.yumurtlama gününü kaçırırım korkusuyla gün aşırı denedik.hayırlısı artık :)

Back