Rahim filmi sonrası gebelik olma olasılığı yüksek diyorlar acaba yerleşme lekelenmesi mi bu bence doktora sormanızda fayda var umarım daha tecrübeliler yazar ben de haftaya çektireceğim acınız oldu mu sizin
6 gün çnce test yaptım lekelenme varken böyle çıktı sanki gölge var gibiydi ama emin de olamadm lekeleniyorum kesiliyor sonra tekrar lekeleniyorum anlamadım yaaRahim filmi sonrası gebelik olma olasılığı yüksek diyorlar acaba yerleşme lekelenmesi mi bu bence doktora sormanızda fayda var umarım daha tecrübeliler yazar ben de haftaya çektireceğim acınız oldu mu sizin
Benim acı olmadı işacı verince alttan hafif kasıkta baskı hissettim zaten açıksa o acı 5 saniye sürrüyor sonra sizi yüz üstü yatırıyorlar filmi çekiyorlar bu kadar çok basit bi işlem.işlem bittikten sonra idrarımı tutunca biraz sızlama oldu idrarınızı tutmayın baskı yapıyor çünküRahim filmi sonrası gebelik olma olasılığı yüksek diyorlar acaba yerleşme lekelenmesi mi bu bence doktora sormanızda fayda var umarım daha tecrübeliler yazar ben de haftaya çektireceğim acınız oldu mu sizin
Adetim çok düzensiz her ay gecikiyorum 5 10 gün o yüzden bilmiyorum ne zaman adet olurum .geçen ay 13 ünde oldum6 gün önce çok erken zaten elinizde varsa yeni bi test yapsanız daha iyi olur sanki bata kaç gününüz var
Acı eşiğim çok yüksektir kolay canım yanmaz ama bazı şeyler okuyunca biraz gerilmiştim şuan rahatladım baya teşekkür ederimBenim acı olmadı işacı verince alttan hafif kasıkta baskı hissettim zaten açıksa o acı 5 saniye sürrüyor sonra sizi yüz üstü yatırıyorlar filmi çekiyorlar bu kadar çok basit bi işlem.işlem bittikten sonra idrarımı tutunca biraz sızlama oldu idrarınızı tutmayın baskı yapıyor çünkü
Testiniz varsa yapın bence veya kan verin en azından emin olmuş olursunuzAdetim çok düzensiz her ay gecikiyorum 5 10 gün o yüzden bilmiyorum ne zaman adet olurum .geçen ay 13 ünde oldum
Benimde öyle canım çok yanmaz o yüzden kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil şimdiden size çok geçmiş olsunn umarım hiçbir sorun çıkmazAcı eşiğim çok yüksektir kolay canım yanmaz ama bazı şeyler okuyunca biraz gerilmiştim şuan rahatladım baya teşekkür ederim
Yarın yapim bari 1 tane var erken gebelikTestiniz varsa yapın bence veya kan verin en azından emin olmuş olursunuz
Yapın bence de inşallah pozitifi görürsünüz ama eğer görmezseniz bile sakın üzülmeyin rahim filminden sonra 5-6 ay hamilelik şansı yüksek oluyor bu ay olmazsa diğer ay olma şansı hala yüksek yani sıkmayın canınızı ama inşallah pozitiftirYarın yapim bari 1 tane var erken gebelik
Çok teşekkür ederim inşallahBenimde öyle canım çok yanmaz o yüzden kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil şimdiden size çok geçmiş olsunn umarım hiçbir sorun çıkmaz
Çok teşekkür ederim inşallah
Eki Görüntüle 3539129
Canım benim bugün böyle çıktı benim sence var mı
Yaaaa gayette var çok çok mutlu oldum kan verdiniz miEki Görüntüle 3539129
Canım benim bugün böyle çıktı benim sence var mı
Kan verdim negatif çıktı:/Yaaaa gayette var çok çok mutlu oldum kan verdiniz mi
Bu testin markası nedir
ProdoctorBu testin markası nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?