• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİM FİLMİ SONRASI LEKE

sudegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
60
4
1
23
Rahim filmi çektirdim 10 gün sonra lekelenmeye başladım 10 gündür devam ediyor lekelenme 2 gündur yoktu kesilmişti.bugün tekrar lekelenme oldu hala devam ediyor pembe leke bu normal mi doktora gitmem gerekiyor mu acaba ilk defa böyle lekelendim korunmuyoruz eşimle

Rahim filmi sonrası gebelik olma olasılığı yüksek diyorlar acaba yerleşme lekelenmesi mi bu bence doktora sormanızda fayda var umarım daha tecrübeliler yazar ben de haftaya çektireceğim acınız oldu mu sizin

Rahim filmi sonrası gebelik olma olasılığı yüksek diyorlar acaba yerleşme lekelenmesi mi bu bence doktora sormanızda fayda var umarım daha tecrübeliler yazar ben de haftaya çektireceğim acınız oldu mu sizin
6 gün çnce test yaptım lekelenme varken böyle çıktı sanki gölge var gibiydi ama emin de olamadm lekeleniyorum kesiliyor sonra tekrar lekeleniyorum anlamadım yaa

Eklentiler

• IMG_2608.jpeg
    IMG_2608.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 19
6 gün önce çok erken zaten elinizde varsa yeni bi test yapsanız daha iyi olur sanki bata kaç gününüz var

Benim acı olmadı işacı verince alttan hafif kasıkta baskı hissettim zaten açıksa o acı 5 saniye sürrüyor sonra sizi yüz üstü yatırıyorlar filmi çekiyorlar bu kadar çok basit bi işlem.işlem bittikten sonra idrarımı tutunca biraz sızlama oldu idrarınızı tutmayın baskı yapıyor çünkü

Benim acı olmadı işacı verince alttan hafif kasıkta baskı hissettim zaten açıksa o acı 5 saniye sürrüyor sonra sizi yüz üstü yatırıyorlar filmi çekiyorlar bu kadar çok basit bi işlem.işlem bittikten sonra idrarımı tutunca biraz sızlama oldu idrarınızı tutmayın baskı yapıyor çünkü
Acı eşiğim çok yüksektir kolay canım yanmaz ama bazı şeyler okuyunca biraz gerilmiştim şuan rahatladım baya teşekkür ederim

Acı eşiğim çok yüksektir kolay canım yanmaz ama bazı şeyler okuyunca biraz gerilmiştim şuan rahatladım baya teşekkür ederim
Benimde öyle canım çok yanmaz o yüzden kesinlikle dayanılmayacak bir acı değil şimdiden size çok geçmiş olsunn umarım hiçbir sorun çıkmaz🫶🏻

Yarın yapim bari 1 tane var erken gebelik😀
Yapın bence de inşallah pozitifi görürsünüz ama eğer görmezseniz bile sakın üzülmeyin rahim filminden sonra 5-6 ay hamilelik şansı yüksek oluyor bu ay olmazsa diğer ay olma şansı hala yüksek yani sıkmayın canınızı ama inşallah pozitiftir

Back