Ben rahim filmi cektirdikten hemen sonra hamile kaldım bana doğal yolla hamile kalamazsin dedikleri için hiç beklemiyordum zaten ama sürekli kasik ağrım vardı ben rahim filminden dolayı enfeksiyon falan kaptigimi düşünmüştümMerhaba ben bu ay rahim filmi çekildim. 3 gün cinsel birliktelik olmadı. Sonrasında gün aşırı çalıştık. Sorum şu rahim filmi sonrası hamile kalanlar bunu nasıl anladınız belirtileriniz neydi ? Çünkü adetime 3 gün kaldı sol kasıkta sızı ve idrar yaparken ağrım var kokulu akıntım yok kasıntım yok normalde adete 3 gün kala gögüslerim şişer ve ağrırdı şimdi ne ağrı var ne şişlik ? Allahım ne olur bu ay o ay olsun..
Benim adet belirtilerimin hiç biri yoktu kasik ağrım vardı sadece adetim bir de hiç gecikmez 3 gün gecikince anladımBen rahim filmi cektirdikten hemen sonra hamile kaldım bana doğal yolla hamile kalamazsin dedikleri için hiç beklemiyordum zaten ama sürekli kasik ağrım vardı ben rahim filminden dolayı enfeksiyon falan kaptigimi düşünmüştüm
Evet bende enfeksiyon diye dusunuyorum ama ya varsa diye dusunmekten antibiyotik bile kullanamiyorumBen rahim filmi cektirdikten hemen sonra hamile kaldım bana doğal yolla hamile kalamazsin dedikleri için hiç beklemiyordum zaten ama sürekli kasik ağrım vardı ben rahim filminden dolayı enfeksiyon falan kaptigimi düşünmüştüm
Gecikmeyi bekleyeyim bende öyleyse. Rabbim evladınızı size bağışlasın darısı benim ve tüm isteyenlerin basınaBenim adet belirtilerimin hiç biri yoktu kasik ağrım vardı sadece adetim bir de hiç gecikmez 3 gün gecikince anladım
Kullanma canım sen yine de rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyor bende onlardan biriyim umarım sende öylesindir umarim o çift çizgiyi görürsünEvet bende enfeksiyon diye dusunuyorum ama ya varsa diye dusunmekten antibiyotik bile kullanamiyorum
Ayy inşallah görebilirim 2 buçuk senedir hiç göremedimKullanma canım sen yine de rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyor bende onlardan biriyim umarım sende öylesindir umarim o çift çizgiyi görürsün
Erken gebelik testi yap istersen ama gecikmeyi beklesen daha iyi olur sen. Aminn inşallah dua edeceğim senin içinGecikmeyi bekleyeyim bende öyleyse. Rabbim evladınızı size bağışlasın darısı benim ve tüm isteyenlerin basına
Evet bi kaç gün daha sabredeceğim. Allah razı olsun bana umut oldunErken gebelik testi yap istersen ama gecikmeyi beklesen daha iyi olur sen. Aminn inşallah dua edeceğim senin için
Ayy inşallah görebilirim 2 buçuk senedir hiç göremedim
Benimki adet ağrısı gibi bi ağrı değildi degisikti bi de uyku hali vardı herkese dedim bende değişik biseyler var ama psikolojik yapiyosun dediler eşim de dahil .umarım bu son olur Allah nasip ederAyy inşallah görebilirim 2 buçuk senedir hiç göremedim
Ben inan ki tamamen umudu kesmiştim tup bebek tedavisine başlayacaktım bende bir sürü problem var çünkü kafam çok rahattı Allah a bırakmıştım artık oldu seninde öyle olur içini ferah tutEvet bi kaç gün daha sabredeceğim. Allah razı olsun bana umut oldun
Senin yeni mi hamileliğin ? Bende tüp bebeğe başlamak icin tüm testlerimi yaptırdım hersey temiz cikinca bi kac ay daha bekleyelim dedik hsg sonrası hamile kalanları cok duydum belki bende bu ay onlardanımdır tıpkı senin gibi :)Ben inan ki tamamen umudu kesmiştim tup bebek tedavisine başlayacaktım bende bir sürü problem var çünkü kafam çok rahattı Allah a bırakmıştım artık oldu seninde öyle olur içini ferah tut
Merhaba ben bu ay rahim filmi çekildim. 3 gün cinsel birliktelik olmadı. Sonrasında gün aşırı çalıştık. Sorum şu rahim filmi sonrası hamile kalanlar bunu nasıl anladınız belirtileriniz neydi ? Çünkü adetime 3 gün kaldı sol kasıkta sızı ve idrar yaparken ağrım var kokulu akıntım yok kasıntım yok normalde adete 3 gün kala gögüslerim şişer ve ağrırdı şimdi ne ağrı var ne şişlik ? Allahım ne olur bu ay o ay olsun..
Evet 6 haftalik henüz:) hsg sonrası 4 ay hamile kalma ihtimalin var bence bunu değerlendir umarım şimdi hamilesindir :)Senin yeni mi hamileliğin ? Bende tüp bebeğe başlamak icin tüm testlerimi yaptırdım hersey temiz cikinca bi kac ay daha bekleyelim dedik hsg sonrası hamile kalanları cok duydum belki bende bu ay onlardanımdır tıpkı senin gibi :)
UmarımmEvet 6 haftalik henüz:) hsg sonrası 4 ay hamile kalma ihtimalin var bence bunu değerlendir umarım şimdi hamilesindir :)