Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bende yeni çektirdim 4 5 gün sürdü benimde bitmicek diye korktum hatta randevu bile aldm ama gidiceğim gün kanama bittiKızlar rahim filminden sonra bugün 5. Gün bitti. Özellikle lavaboya girince çamur gibi pıhtı gibi koyu renkte akıntılarım oluyor. Bu ne kadar sürecek. Sizlerde ne kadar sürdü? Bu adetten mi sayılıyor acaba
Böyle siyah siyah geliyordu dimi canım benim lavaboda geliyor gün içinde neredeyse hiçbir şey yok içindeki verdiği ilaç çıkıyor sanırım . Ya ben de özürden sayıldığını düşündüğüm için orucuma hep devam ettim. Canım sen antibiyotik kullandın mı kullandıysan hangisi ve ne kadar kullandın? Korun ya da korunma dedi mi doktorun kusura bakma çok sordum amaMerhaba canım bende yeni çektirdim 4 5 gün sürdü benimde bitmicek diye korktum hatta randevu bile aldm ama gidiceğim gün kanama bitti
Adetten sayılıyor mu die bende konu açmıştım orucumu tutabilmek için arkadaşlar adetten sayılmadığını sölemişlerdi
Hiç sorun değil canım ne sormak istiyorsan sorabilirsin bana antibiyotik vermedi 48 saat korunun dedi ama kanamam olduğu için kanama bitene kdr korundk biz bende devam ettim orucuma siyah değilde kahverengi gibiydi benimBöyle siyah siyah geliyordu dimi canım benim lavaboda geliyor gün içinde neredeyse hiçbir şey yok içindeki verdiği ilaç çıkıyor sanırım . Ya ben de özürden sayıldığını düşündüğüm için orucuma hep devam ettim. Canım sen antibiyotik kullandın mı kullandıysan hangisi ve ne kadar kullandın? Korun ya da korunma dedi mi doktorun kusura bakma çok sordum ama
İşte aynen kahverengi ya:) benimki de öyle çok koyu kahve çamur gibi. Bu arada çok ama çok teşekkür ederim inşallah gönlüne göre olur hayırlısıylaHiç sorun değil canım ne sormak istiyorsan sorabilirsin bana antibiyotik vermedi 48 saat korunun dedi ama kanamam olduğu için kanama bitene kdr korundk biz bende devam ettim orucuma siyah değilde kahverengi gibiydi benim
Ay içimi rahatlattın valla canım ya çok sağ ol tüpler açık, normal dedi doktor canım. Bir sıkıntı yokmuş yani. Senin de iyi değil miAmin canım seninde biter merak etme bende endişelendm herkes 1 2 gün sürdü die yazmıştı ama değişiomuş demek ki nasıl çıktı peki film sonucun
Rica ederim canım valla benm filmi çeken tüpün biri kapalıymış ilacı sıkınca açıldı dedi sonra doktora gittim baktı sonuçlara başından beri hep açıkmış dedi anladm bendeAy içimi rahatlattın valla canım ya çok sağ ol tüpler açık, normal dedi doktor canım. Bir sıkıntı yokmuş yani. Senin de iyi değil mi
Canım ben de sana yazacaktım. Bunun için girdim .Nasıl oldun diye. Ağrının azalmasına sevindim. Yaaaa doğru sen anestezi almıştın o gaz yapmıştır kesin. Doğru ya nasıl düşünemedim. Canım ilk günler bende akıntı çok azdı sonradan arttı ya çamur gibi geliyordu ip gibi pıhtı gibi bugün ama kırmızı renkte geldi endişelendirdi. Niye kırmızı gelir ki. Bu arada oruç tutabilirsin özür sayılıyor bu çok araştırdımfnd_50 cnm bugun karın agrım bi nebzede olsa hafifledi
Acaba gazmı dıye düşünüyorum
Bnımde kanamam kesildi ama demin çamur gbı bısey geldi çok az
Bnde p. Tesi orucuma baslamak istıyorum artık