Rahim filmi sonrası geçmeyen ağrılar

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.472
Kızlar ben 1 hafta önce rahim filmi çekildim sol tüpüm tıkalı sol taraftada da arada ağrı oluyo ama sağ tarafta daha çok ağrım var böyle olan varmı iki üç güne ağrılar geçiyor diye yazılmış genelde çok erken biliyorum ama umutlanıp duruyorum bebek felanmı var acaba diye doktorum da umutlandırdı bu ay olabilir sağ taraftan yumurtlarsan diye böyle bi durumla karşılaşan varsa bana yardımcı olabilir mi

Ben 30 kasımda çektirdim benim ara ara ağrım oluyo geçiyo

Bugün hsg rahim filmi çekildi. Ama çok ağrım var benim. Sancılı regl ağrısı gibi ve regl gibi de kanamam var. Sizce bu normal mi

Bugün hsg rahim filmi çekildi. Ama çok ağrım var benim. Sancılı regl ağrısı gibi ve regl gibi de kanamam var. Sizce bu normal mi
Canım geçmiş olsun yeni gördüm naptın nasıl oldun biraz anormal bi durum benim çok hafif leke şeklinde oldu o verilen ilaç geldi sadece ağrılarımda gaz sancısı gibiydi 1 aya yaklaşıyor gerçi hala ağrım oluyo da dayanılmayacak gibi değil

3 gün kanama oldu. Spekülm takıyorlar ya basıncın etkisi ile fırladı oradan. Verdikleri sıvı çok canımı yaktı. 5gün çok acı çektim.ara ara kasıklarım ağrıyor. Doktor tüplerin açık dedi. Tekrar yapacaktı filmi ama ben istemedim.

Ben anestezili yaptırmıştım canım çok geçmiş olsun kanamam fazla olmadı cihaza yada doktora göre değişiyor olabilir benimde kasıklarım hala ağrıyor seninki baya zor olmuş benim bir tüpüm tıkalı açık olan taraf ağrıyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…